Sveikas, dāmas!
Ilgu laiku cīnījos ar saviem tumšajiem un cietajiem kāju matiņiem, kas atauga burtiski jau nākamajā dienā. Lai novājinātu matu, izdomāju, ka izmēģināšu vaksāciju, jo tiešām pat tikko noskūtas kājas bija raupjas - matiņi bija tik cieti. Nu jau esmu bijusi uz vaksāciju 2 reizes. Tieši vakar biju uz otro - matiņi bija ataudzēti vairāk kā 1 cm gari, lai pavisam labi izrautos. Bet kājas nav gludas. Daži matiņi ir izrauti, bet lielākā daļa ir tā kā tikai nolauzti un sakne palikusi, tāpēc, pārvelkot pār kāju, var just rugājus. Svarīgs fakts - vaksāciju veicu salonā, kas nav arī kreisais. Tad, nu, man kā vaksācijas iesācējai ir neizpratne, vai tā ir jābūt vai tomēr meistare varbūt bija pavirša. Sākumā likās, ka varbūt tāpēc, ka man tie matiņi tik asi un spēcīgi un pirmās reizes, tāpēc tas efekts ir tik švaks. Bet no otras puses likās, ka vismaz pirmajās dienās, kad izrauj, jābūt gludam. Tad, nu, gribēju uzzināt jūsu pieredzi, kad pirmo reizi veicāt kāju vaksāciju - vai arī bija šādi rugājiņi vai tomēr visu, visu smuki noplēsa. Jāsaprot, vai nomainīt meistari vai tomēr jāturpina iet un jāgaida kad mats paliks vājāks.
Liels paldies! :)