Man šķebina no homofobijas un neizglītotiem cilvēkiem, kas, uzzinājuši kaut ko jaunu, nevis apsēžas un padomā, pameklē informāciju par to, bet skrien pa pasauli un brēc.
+++Izlasot tēmas pieteikumu un autores komentārus, sapratu vienu lietu - tas, ka sieviete spēj savā galvā izfantazēt to, ka vīrietis, kuram bijuši intīmi sakari ar citu vīrieti, automātiski tāpēc uzmāksies bērnam, liek domāt tikai par to, ka pašai sievietei šajā situācijā ir psiholoģiskas novirzes no normas. Tas pirmkārt.
Otrkārt, man derdz, pilnīgi vai līdz baltkvēlei noved tas, ka homoseksuāli vai biseksuāli cilvēki automātiski tiek pielīdzināti pedofiliem, saukti par slimiem un izvirtušiem. Un kāda velna pēc vīrietis, kurš ir, piemēram, biseksuāls, tagad skaitās plukata? Ja geji un biseksuāļi tagad skaitās plukatas, man patiešām gribētos zināt kas ir tie kropļi, kuri patiešām izmanto mazus bērnus, kuri sit savas sievas, sit bērnus, emocionāli terorizē apkārtējos?
Normālie, tikai tāpēc, ka viņiem ir
pareizā orientācija? Bet gejs ir plukata tikai tāpēc, ka kādu mīl? WTF?
Man personīgi ir pilnīgi vienalga ko divi pieauguši cilvēki pēc abpusējas piekrišanas dara savā gultā, jo es nešķiroju cilvēkus pēc seksuālās orientācijas. Taču homofobus, kuri bļaustās (lielākoties par to, ko nemaz nezin un nesaprot) ar putām uz lūpām un domā, ka ir tiesīgi pazemot un pretīgos, zemiskos vārdos saukt cilvēkus, kuri neatbilst viņu iedomātajam
standartam, gan es necienu.
Autorei iesaku nopietni apdomāt variantu kopā ar savu draudzeni painteresēties par terapijas iespējām, citādi man baisi domāt, kas vēl notiek galvā sievietei, kura iztēlojas kā viņas biseksuālais draugs seksuāli izmanto zīdaini. Pretīgi, goda vārds.