Tas ir psc vnka!! Pirmoreizi tā sacepos runājot ar operatori. Krče situācija tāda, pagājušo trešdien es no ZARA mājaslapas pasūtiju ziemai jaku,par kuru ari samasaju ne to mazāko summu, liguma rakstits ka piegade bus 3-5 darba dienu laikā. šodien ir 5.diena un man uz e-pastu atnāk vēstule, ka sūtijums aizkavēsies, zvanu numuram kas norādīts, ja ir kādas problēmas un kas tur? Tikai 2 valodas kurās iespējams runāt, vai nu anglu vai krievu, pacel operatore, krievu tautības, es vinai saku-""A kur man zvanit ja es negribu runat Krievieski, bet latviski, kapec man butu jaruna krieviski ja es to negribu??? Vina sakak ka nav tadas iespejas,ok, meginu ar loti lielu akcentu un nepareizi izrunatiem vardiem runat krieviski, pec tam nosaucu savu sutijuma nr, vina saka to pasu "Loti atvainojameis par sagadatajam neertibam, bet sutijums aizkavesies, blablabla" Es vinai bleg saku "Jus savu atvainosanos varat viena vieta iebazt!!!Man tas neko nemaina! Man vajag manu sutijumu un tagad, kad es vinu sanemsu??? Vina saka ka nezin, es vinai rupji atcertu "Nu ka jus varat nezinat???" Vina saka ka ir iespeja kad sutijums tiks piegadats veikala, tad varesu sanemt naudu atpakal, es saku man svarigak ir sanemt ziemai jaku, jo ara ir auksts un man nav ko vilkt. Vina saka ka meginas sazinaties ar kurjeru un tad zinos. Vnk psc ka nokaitinaja, kaa taa var bleg?? Es naudu nahuj samaksaju gribu savu jaku un taa, bet te ble kaut kadu iemeslu del aizkaveejas un man jagaida (e)(e) Riebjas vienkarsi, riebjas!! Vairs nekad no tas jobanas zaras neko nesutisu un citiem ari neiesaku!!!