Katram jau tā robeža ir cita. Es darba vietā ar saviem kolēģiem nepārrunāju pilnīgi nekādas lietas, kas skar manu personīgo dzīvi. Neuzskatu, ka sekretārei būtu jāzina, kādas man attiecības ar manu vīrieti vai kolēģim blakus kabinetā jāzina, ko es darīju brīvdienās vai cik naudas man kontā utt.
Taču, man ir paveicies ar darba vietu, jo kolēģi un priekšniecība, ar ko kopā strādāju, nav tendēti līst otra makā, dzīvoklī, personīgajā dzīvē vai biksēs. Visi esam darbā, lai strādātu un arī ārpus darba bez vajadzības(ja tas nav saistīts ar darbu) viens otra dzīvēs nelienam, jo katram ir sava dzīve, draugi un ģimene. Nejūtam vajadzību salipt kopā vai līst viens otra personīgajā dzīvē.
Taču, manas draudzenes darba vietā visi par visiem visu zina - kurš ar ko gulēja, cik labs bija gultā, cik kam maksā mašīna, dzīvokli vai apakšbikses utt.
Robeža katram ir sava un ja tev liekas, ka ir lietas, kuras kolēģiem nav jāzina, tad tev nav nekāda pienākuma viņiem tās izpaust. Ja tu nevēlies runāt par to, cik tev par īri jāmaksā, tad tā arī pasaki, ka tā nav viņu darīšana. Tev nav nekāda pienākuma viņiem stāstīt visu par savu dzīvi, ja tas tev liek justies nepatīkami. Ir pilnīgi normāli norādīt, ka tā nav viņu darīšana. Tā atbaidošā klačošanās par visu un visiem, kura dažās darba vietās tiek veikta 50% no darba laika, un līšana otra dzīvē nav nekāda norma.