Tapec ja,es nemaz nesapnoju sanemt 1000,zinu cik tas ir gruti Latvija un par to nekaunos.
Ar slinkumu parasti nelepojas, bet Tu jau mums esi īpašs. Lai bez piepūles varētu pelnīt tos 1000€ un vairāk, ir nepieciešamas zināšanas. Lūk, lai iegūtu zināšanas gan ir vajadzīga pamatīga piepūle. Ir taču grūti sevi piespiest atteikt sev lētos aliņus, lai iekrātu labai, par studējamo tēmu izglītojošai grāmatai. Ir grūti atteikties no brīvdienu ballītēm, lai tās grāmatas lasītu un mēģinātu saprast, ir grūti, ja uz darbu, kāds nu tobrīd ir, jāiet pēc dažām stundām miega un ne jau tāpēc, ka tās nomoda stundas pavadītas izklaidējoties, bet tāpēc, ka deguns bijis mācību materiālos. Vēl neiespējamāk taču ir lielāko daļu līdzekļu, kas nav nepieciešami rēķiniem un pārtikai, novirzīt kursiem, kuros dod izglītību apliecinošu dokumentu, nevis apģērbam vai izlaidei. Jo izglītība taču ir tikai papīrs, vai ne? Jo kurš katrs, ar vidusskolas zināšanām varētu darīt to darbu, par ko citi saņem tūkstošus. Gan jau, ja Tevi vienkārši nosēdinātu manā vietā, Tu noteikti visu izdarītu vismaz tik pat labi, kā es, ja ne vēl labāk, un es savā vietā esmu nevis tāpēc, ka savulaik gadus 5 veltiju sevis izglītošanai, turklāt ārpus standarta akadēmiskajām zinībām, apmeklējot kursus, papildlekcijas, lasot materiālus par tēmu, piesakoties pēc iespējas pat uz bezmaksas praksēm utt...
Latvijā nevis nav tādu darbavietu, kur ir tās algas, bet daudzās jomās tiešām trūkst KVALIFICĒTA darbaspēka. Tāda, kas tiešām saprot, ko dara, nevis pēc 9, vai labākajā gadījumā 12 klasēm un viena, diviem augstskolas koridoriem tagad iedomājas, ka visu zina un visu prot, jo ir taču TV redzējis un čoms stāstija, kas un kā.