Apple- Zini ieejot saja foruma te var daudz ko jaunu uzzinat,bet nu tik absurdas lietas, itka 700 ta jau tada siknauda vien ir...A pasas invalides nmozelojamas pat 100 euro spragsamas nost nenopelnitu un vispar tik palaujas uz virieligi kamer sis vel nospradzis nav. Tad redzes ka sis smaras bez rokam izdziivos,kad pietadusas slaistities un lielities ar vira algu kura bez tam ir reizes desmit izdomata... Zini, man vairs tad nav ko tadam aprobezotam daunem teikt, lai dzivo sava iedomu "biezaja" pasaulite,gerta vispar ir trollis, ari bleg uztaisiu profilu un rakstisu ka pelnu tur bleg 100099 uz rokas a visi kas vel 40 gados ruka pa 500 uz rokas bez ambicijam un norakstami ir... Tads marazms kroplu marzsms. Viss,man apnika ar kroplem runat. Ja te vismaz kada apzinatos rao sitai iju LV nevis nirgatos veel, un ja mana pazinu loka lidz 40 gadiem neviens par stuku vairak nepelna, laikam jaiey viniem bus pateikt un visu sievam, ka vini nav isti viriesi un ir bez ambicijam oec cosmopolitan invaliidu domaam. Mees stundu no vietas par sito ierekksim. Goda vards pateiksu,lai noviegties pr tadam nozelojamam smaram :D Ata spragones! Vairs saja smirdigaja diskusija niesaistisos. Spragsat un fantazejag par saviem kosmiskajiem ienakumiem talak. Es budams prieks kroplem (tad ir kompliemnts) nozeljams iesu la saviem 60 ventiem nopirkt leeto slinju nahuj :D