Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
začeits- Manā uztvērē vīrišķīgs vīrietim nav pilnīgi nekāda sakara ar to cik vinš pelna vai vispār pelna, manā izpratnē viriskigs virietis- Tieksies uz saviem mērkiem neskatoties ne uz ko, nekad nepadosies, ticēs tikai sev, neinteresēs citu domas, bet tikai savējās, darīs tikai tā, kā pats uzskata par pareizu, mācisies no klūdām, vienmēr pastāves par savu gimeni un draugiem. (nevis uztures), protams var pieskaitit ari tadas ipasibas ka nedaudz nevizigs, slinks, aizmarsigs, nebus baigi iesprindzis uz arejo izskatu, bus vismaz rugaji vai barda, bet tas ta :D Tads manuprat ir viriskigs virietis un ar naudu tur nav pilnig nekada sakara.
02.11.2016 15:01 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
začeits- Manā uztvērē vīrišķīgs vīrietim nav pilnīgi nekāda sakara ar to cik vinš pelna vai vispār pelna, manā izpratnē viriskigs virietis- Tieksies uz saviem mērkiem neskatoties ne uz ko, nekad nepadosies, ticēs tikai sev, neinteresēs citu domas, bet tikai savējās, darīs tikai tā, kā pats uzskata par pareizu, mācisies no klūdām, vienmēr pastāves par savu gimeni un draugiem. (nevis uztures), protams var pieskaitit ari tadas ipasibas ka nedaudz nevizigs, slinks, aizmarsigs, nebus baigi iesprindzis uz arejo izskatu, bus vismaz rugaji vai barda, bet tas ta Tads manuprat ir viriskigs virietis un ar naudu tur nav pilnig nekada sakara.

Es tev no sirds novēlu atrast tavu īpašo vīrišķīgo vīrieti :-D
Ja tu neesi gejs, tad nav nozīmes, kāds tev šķiet vīrišķīgs vīrietis, jo tu tādu nemeklē ;-) vai arī tomēr?...
02.11.2016 15:04 |

Reitings 750
Reģ: 04.04.2014
Nu, ja vīrietis pelna tikai to tūkstoti un tu gandrīz 2x vairāk, + vēl papildus ienāk iztrūkstošie tūkstoši, tad jau domājams, ka varētu atļauties 1x mēnesī uz kino aiziet. :-D Bet nu labi, tā nav mana darīšana kas un kā, vienkārši savādi tas viss kopumā izskatās, tādēļ arī pakomentēju.
02.11.2016 15:04 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Mans vīrs izteicās, ka negribētu lai es strādāju lidz bērnam bus 3-4 gadu vecums. Grib, lai bērnu audzinam mēs, nevis omes, aukles vai vēl kāds. Bernu mums vēl nav un es viņa velmi, visdrīzāk, akceptēšu,kad būs tas brīdis pienacis, maita :D
02.11.2016 15:05 |

Reitings 727
raven- Tu lasīt proti? Redzu ka nē. Man jautāja kas MANUPRĀT ir viriskigs virietis, es atbildeju īsumā.
02.11.2016 15:07 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Problēma šeit tāda, ka Rīdzinieks uzskata, ka taisnība ir tikai viņa.
Viņam vispār visa dzīve ir pilnīgā nestandartā.
02.11.2016 15:08 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Nu viens ir pilnīgi skaidrs, ka Raivim viņš pats liekas vīrišķīgākais vīrietis pasaulē, īsts vīrišķīguma etalons :-D
02.11.2016 15:08 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Puišelis, kuram nav nekādas cieņas pret sievieti, NAV un NEKAD nebūs vīrietis. Dzīves modeļi var būt dažādi, un tas ir normāli, un viedokļi var atšķirties - nu, nav tavs viedoklis tas vienīgais pareizais.
Tavs uzskats, ka cosmo dāmas vīrišķību mēra pēc algas lieluma ir aplams. Nebaidīšos apgalvot, ka lielākā daļa cosmo lietotāju piekritīs šim - pat, ja tu būtu miljardieris un uzturētu sievieti, ar tādu attieksmi kā tev, tu tāpat tā arī paliktu pretīgs lupata, kam statusu "vīrietis" nekad neiegūt.
Pat nesaprotu, kā tevi varēju vienu brīdi aizstāvēt.
02.11.2016 15:12 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Rīdzinieks, un kāds tavam viedoklim ir sakars ar realitāti? Ja tu mēģini būt šis "ideālais vīrišķīgais vīrietis", tad es tev ieteiktu nomainīt seksuālo orientāciju (ja jau neesi gejs), jo vairums sieviešu tādu eksemplāru, kā tu aprakstīji, nemeklē ;-)
02.11.2016 15:12 |

Reitings 416
Tas Rīdziniekam, ja kas.
02.11.2016 15:13 |

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Raisa, vēl nenāk tā papildus nauda. Tagad ir tikai abu algas. Tas ir plāns, uz kuru tiecamies, lai tā nauda nāktu. Kad es vairs nestrādāšu, bet audzināšu bērnus.
02.11.2016 15:14 |

Reitings 727
Viņam vispār visa dzīve ir pilnīgā nestandartā.

Par šo piekrītu un tikai priecājos par to :D
Mistel- Es cienu sievietes, bet savādākas nekā tās, kas uzturas šajā forumā. Bet es ko saku par to? Tu mani nepareizi saprati, es šeit nicinoši izsakos par tām, kuras uzskata ka virietim obligāti ir jābut kaut kādām naudasmakam un jamaksa par visu, savādāk viņš ir norakstāms neskatoties ne uz ko citu. Par to es runāju, un te skatos daudzām ir tāda infantīla kropla domāsāna. Pret sievietēm kas nevērtē vīrieti pēc tik debīlām prasībām un netēlo kaut kādu kropli kas fiziski nevar pastrādāt, bet strādā un daudz, attīsta sevi un piedālas ar maksajumiem un naudām palīdz man ir pavisam cita attieksme.
02.11.2016 15:27 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
Manās attiecībās abi strādājam 50:50, visu maksājam un mājās darām šādā pašā attiecībā.
Ja piedzimst bērns, tad ir kautkā jāvienojas par to, kāda ir turpmākā pienākumu un izdevumu sadale... Es pieņemu, ka mums viss paliktu pa vecam, plus vēl viena izdevumu sadaļa "bērns" arī apmēram puse uz pusi. To algas samazinājumu bērna kopšanas laikā droši vien kkā nemanītu, jo nebūtu katru dienu uz darbu jābrauc, līdz ar to arī ietaupītos benzīnnauda, biroja apģerba nauda, auto nolietojums, pusdienu naudas darbā utt..
02.11.2016 15:28 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Drostala, mani arī interesē, kur vēl var viegli dabūt naudu, izņemot algotu darbu. No Tevis teiktā, liekas, ka tas taču tik vienkārši, atliek tik aiziet un paņemt naudu.
Nāk prātā mantojums, īpašuma iznomāšana/izīrēšana, bet, ja tā visa nav? Vēl varu iedomāties online pokeru vai Fēniksu.

Huh? Iespēju piepelnīties jau nu gan netrūkst, tikai tur vajag attīstīt kaut kādas prasmes, par kurām cits būs gatavs maksāt. Neieteiktu uzreiz lekt biznesā, jo lielākoties tas prasa ieguldījumus, bet būt pašnodarbinātajam vai veidot autordarbus uz autoratlīdzības līguma pamata, kāpēc gan ne? Protams, sākumā nav viegli, kad nevienu nepazīsti un nezini, kā savus pakalpojumus piedāvāt, bet to visu var iemācīties. Jautājums tikai, vai ir gribēšana. Jo daudzi cilvēki sēž savā 9-17 darbā, kura algai/likmei/komisijai paši ir piekrituši, un pēc tam sūdzas par briesmīgajām algām, pēc darba zvilnot uz dīvāna un lasot 9gag. Tā ir katra paša izvēle - to laiku nobumbulēt (protams, pa reizei var un vajag vienkārši neko nedarīt) vai arī izmantot pelnīšanai, hobijiem, izglītībai vai kaut kam citam.
02.11.2016 15:32 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Rīdziniek, ideju un peļņas iespēju ir ļoti daudz. Vajag tikai būt kreatīvam un uzņēmīgam.
No maniem draugiem un paziņām reti kurš sēž uz algas. Visi kaut ko ņemas un savu bīda. Vai tā būtu preču ievešana un tirdzniecība, transportēšana, konsultācijas vai kaut vai piekabju izīrēšana vai grāmatvedība. Tā, pāris idejas... Varbūt nebūs miljonāri, bet pāris tūkstošus mēnesī jau nu gan nosmels.
No pazīstamajiem uz plikas algas sēž vien tie no sērijas LMT mārketinga vadītājs, attiecīgi ar attiecību algu.
Bet nu neviens toč nesēž ar 600 algu un nesūdzas
02.11.2016 15:35 |

Reitings 416
Rīdziniek, pret paša gribu vīrietim neviens neliks sievieti uzturēt, bet, ja viņš to dara, tad uzskata to par normālu, un tas nekādā ziņā nepadara sievieti par tādu, kā tu te saki, kur nu vēl dod tev tiesības tā izteikties. Katrs dzīvo tā, kā ir ērtāk. Taču pietiks apvainot cilvēkus, kam ir citādāka domāšana.
Un tava attieksme pret grūtniecēm IR uzskatāma par necieņu pret sievietēm.
02.11.2016 15:39 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Mums ir tā, ka vīrietis labi pelna, uztur mājokli un abas automašīnas. Pati studēju un strādāju vienlaikus, cenšos pati liet degvielu, alga aiziet uz kopīgo pārtiku, pusdienām ārpus mājas, frizieri. Dažreiz sava auto remontiem daļēji varu piemest naudiņu. Ja paliek pāri (pēdējā laikā ar to ir problēmas), tad lieku pārpalikušo naudiņu uz iekrājumiem vai steidzamiem pirkumiem. Pirms tam arī tīri dzīvojami bija, kad nestrādāju un vīrietis pret to neiebilda, jo vēl tikai biju darba meklējumos. :-)
Draugam gan patīk, gan nepatīk, ka strādāju, jo mazāk brīvā laika man ir, esmu sastresojusies un neizgulējusies, mēdzu neizdarīt mājas pienākumus, jo ir garas darba maiņas un nododami darbi universitātē. Bet zinu, ka drīz, kad beigsies universitāte, varēšu meklēt darbu ar klasiskāku laika grafiku. Tomēr ir starpība - vai beidzas 17/18 darbs, vai tomēr 22 ar kko un 30min jāpavada ceļā uz mājām :-D
02.11.2016 15:43 |

Reitings 727
Mistel- Bet par to arī iet runa. Ka vīrietis, kurš principa pēc negrib uzturēt savu draudzeni, nekāda mēra vinu nepadara par mazāk vīriškīgu vai vēl nez kādu. Bet te daudzas domā ka padara, kas ir pilnigi absurdi, par to arī sacepos.
02.11.2016 15:45 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Ka vīrietis, kurš principa pēc negrib uzturēt savu draudzeni
Tu jau atkal par sevi runā :-D
02.11.2016 15:48 |

Reitings 260
Reģ: 14.04.2016
Piemirsu pieminēt, ka mājas soli pildam abi, es aptuveni 70%, vīrietis - 30%. Atkarīgs no tā kurš ātrāk mājās, kam kas ir pa ceļam izdarāms un cik agri jādodas nākamajā dienā uz darīšanām. Vienīgais, kas noteikts, ka tikai es daru - kaķa kastīte, pārējais viss ir abiem izdarāms, viss ir tikai atkarīgs no situācijas. Abi labi gatavojam, labi tīram, kārtojam utml.
Manuprāt, man ir ideālā kombinācija ar savu vīrieti, jo viss iet viegli un dabiski. Dažreiz šķiet, ka pilnīgi debesu dāvana man viņš man ir (l)
02.11.2016 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits