Es domaju,ka nav viena pareiza scenarija.Ir sievietes,kuras pelna pietiekosi,lai nomaksatu pusi vai pat visus rekinus,plusa vel atlaujas atbalstit viru/draugu finansiali.Tapat ir ari sievietes,kuras pilniba ir atkarigas no viriesa,tiesi materialaja zina,tapec uznemas visas rupes par maju un bernu.Par manu situaciju,draugs pelnija pietiekosi,vismaz man ta likas,kad pati stradaju.Rekinus utt dalijam uz pusi,partiku parsvara pirku es,un to,ko peksni savajadzejas nopirka draugs.Visa situacija mainijas,kad es nokluvu uz slimibas lapas,nacas parvakties uz drauga gimenes dzivokli,jo vins viens nespetu pavilkt visu.Ta nu dzivojam mierigi,isu bridi.Tad draugs zaudeja darbu,vienigie ienakumi bija man par slimibas lapu.Tas bija murgains laiks,kad virietim depresija,neko vins negrib,citi darbi liekas slikti utt.Es pati sastresojusies,jo nezinu ko iesakt,cita darba mani nepienemtu,par cik es grutniece,ta ka dzivojam kadu laiku bez naudas,iztikam ar to,kas ir.Bet es nekad neesmu domajusi par to,ka ar citu nodrosinatu virieti man butu labak.Ja,bija gruti,bet mes tam tikam pari un domaju,ka tas pat nostiprinaja musu attiecibas.