Sveikas es nezinu kas mana dzive daras un notiek ir viens liels juceklis,es kaut gan neticu tadam lietam ka lasti noladejumi,bet mums ar viru neiet no visam pusem,abi stradajam censamies cinamies lai dzive butu labak,bet sakas uzrokas veci paradi,ari ielaistas lietas,kuras bija jarisina bet es biju parak nogurusi no darba un vienkarsi nespeju sanemties gribejas atpusties,tagad tas velkas un velas ka kamols ,darba neiet ir cilveki kas burtiski grauz nost,kaut gan nekad ne ar vienu neielaizos,neko nesolu ,vnk eju un daru savu darbinu,ir sakrajusies majas paradi ,es jau tiky runajusi un soliju ka atrisinasu visu pakapeniski nomaksajot ko ari es pildu ,bet nezinu kas ir noticis,saimniekiem galva sagriezies,ka naudu vajagot uzreiz mes irejjam kaut gan sarunajam un saimnieki piekrita ka es varu maksat pa dalam es nezinu ko darit kur man raut to lieko naudu ja man vinas nav es vispar nezinu ka atrisinat so situaciju kaut nosaujies man viss ieksas tric rokas dreb ir ari ar sirdi slikti jo gaju ar temperaturu uz darbu lai naudina butu ja zinu ka vajadzeja jau ieprieks kaut kadu summinu sakrat ja ir sadi gruti laiki lai ir papildus nauda atkapes nauda ,bet nu vairs neka tad nu es nezinu uz kuru pusi skriet un kaut parraujies uz pusem ka lai tiek ar visu gala man vairs nav speka ,saku biezak staigat pie arsta jo nespeju neko atrisinat lidz ar to izlaizu darbu kad jau ir labak ta atkal kaut kas viens trieciens pec otra nu cik ta var es esmu tikai cilveks ,cik varu tik daru virs visu laiku strada vins ari nesaprot kas musu dzive notiek kadel ta neveicas ,es tiesam velos realu atbalstu ieteikumus,palidzibu var ari rakstit man privati nosodijuma jau man pietiek,man vnk reizem negribas dzivot