NordicBelle, man bija bērnībā dzīvoklī skaista veclaicīga čuguna vanna.. otru tādu vairs neesu redzējusi (l) Tāpēc vienmēr vilina vintage.. Vispār ideālā vannasistaba būtu nomaļā mājā ar lieliem logiem, lai varētu plunčāties un baudīt ainavu (l) Forša ideja par ziediem :) Mamma vannasistabā pilnu palodzi piekrāmējusi.. ļoti skaisti izskatās, augi arī labi jūtas :)
NordicBelles ieliktā vannasistaba ir vienkārši WTF??? :D Man jau no bildes skatīšanās acis sāka sāpēt, pārāk melnbalti viss, vispār vannasistabā un dzivoklos melna krasa manuprat galigi neder un tur vajag maksimāli no tās izvairīties un kad pārāk viss balts, kā Pasedena ieliktajā variantā arī neder. Flīzēm jābūt krāsainām. Man patīk minimālisms, jo visa mazāk jo labāk! Un gaišas krāsas, bet dažādas. Kaut kā šādi, patīk man
cormeum- Tas gan. Nu tu nedzīvo LV, tapēc tur iespējams ir pavisam cita izpratne par gaumīgumu un visu. Bet šeit Lv nevienam nekad neesmu redzējis melnbaltu vannasistabu un sev arī tādu nekad nevēlētos. Uzskatu ka dzīvoklos interjerā vajag maksimāli no šīs krāsas izvairīties. Un to es saku kā liels melnas krāsas mīlis :D
Man ļoti gribas vannas istabu, savienot ar garderobes telpu un tālāk ar guļamistabu. Lai var viegli nokļūt no vienas uz otru, un kas ir atdalīta no pārējām telpām. Ceru mums izdosies realizēt šo plānu, nu tāda tikai mūsu mājokļa daļa! (l) Otrā vannas istaba bērniem un viesiem.
Rīdzinieks, manuprāt, svarīgi ir justies labi mājoklī.. :) Citam tā būs sarkanā, citam baltā un melnā krāsa :) Es forši jūtos viesistabā, kas, kā draugs smejas, atgādina omes dzīvokli :D
Man ļoti gribas vannas istabu, savienot ar garderobes telpu un tālāk ar guļamistabu. Lai var viegli nokļūt no vienas uz otru, un kas ir atdalīta no pārējām telpām. Ceru mums izdosies realizēt šo plānu, nu tāda tikai mūsu mājokļa daļa!
Man arī šāds risinājums ļoti patīk. Vieniem paziņām tieši tā ir, tikai bērniem arī ir "sava daļa" ar atsevišķu vannas istabu. Viesu tualete pirmajā stāvā.
Ha! Raivja pēdējā bilde stilistiski dikti pavelk uz manu pašreizējo vanneni. Ar izņēmumu, ka vieta zem izlietnes ir racionāli izmantota, ieliekot tur pāris atvilkntes + man ir arī duša. Un logs virs spoguļa.