Pulksteņu grozīšana

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Labdien! Vēlos zināt, kā jūs esat apmierināti ar to, ka divas reizes gadā jāgroza pulkstenis. Tam visam oficiālais iemesls ir labi zināms - ietaupīt naudu par elektrību, ko izmanto apgaismošanai. Vasarā stundas nobīde uz priekšu sevi uzskatāmi attaisno - no rīta var piecelties gaismā un gaišs ir līdz vēlam vakaram. Bet ziemā? Grozi pulksteni, uz kuru pusi gribi, - no tumsas vienalga neizbēgsi! Tāpēc jautājums: kā jums būtu pieņemamāk - celties pēc iespējas vēlāk, "tuvāk gaismai" un no darba "dienas vidū" iziet pilnīgā naktī vai celties agrāk, "tālāk no gaismas" un no darba paspēt iziet vēl gaismā? Pašlaik ir pirmais variants, kurā vienalga iznāk celties un iet uz darbu pa tumsu, tādēļ šis variants sevi neattaisno un mani, personīgi, besī. Un darbavietās tāpat visu dienu ziemā jāapgaismo telpas ar lampām. Manuprāt, visjēdzīgāk būtu ieviest tā saucamo vasaras laiku visa gada garumā. Bet kāds ir jūsu viedoklis?
30.10.2016 08:03 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Sīkums vien ir, bet kā vienmēr ir cilvēki kas no tā uztaisa milzīgu problēmu.

+++
Atgādina mūsu politiķus, kas tai vietā, lai risinātu kādas globālākās (Latvijas mērogā) problēmas, nodarbojas ar figņu un stundām lemj par kaut kādām muļķībām
Man principā tas pat patīk. Un ja 5dien braucu uz darbu pa tumsu, tad šodien jau bija gaišs.. Un tā bija kolosāla sajūta. Jā, atgriežoties no darba, jau būs tumšs, bet t.k. pēdējo laiku ir apmācies, tad ap 17.00 jau tāpat bija tāda puskrēsla
31.10.2016 08:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
man patīk un netraucē , es to stundu nemaz nepamanu ....
31.10.2016 09:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits