Dionysusam laikam pietrūka argumentu, tāpēc ķērās pie iejaukšanās privātajā dzīvē!
Es no tevis gaidu naudu! Badā tak nenomirsi!
Anna Rozīte aicina pieņemt vegānisko izaicinājumu
Tas ir viss ko varēji atbildēt ?Kā redzi - nē. Bet tu joprojām man negrasies iedot nieka 1/24 daļu no savas naudas.
Un kā ar argumentiem šajā diskusijā ?Ja tu neatšķir barošanu no selekcijas, tad jābrauc vien pie čukčām! Tu jau labi pielāgojies! :-D
Spīgana, tu esi viena no retajām, kas saprot, kas reāli notiek. Daudzas citas meitenes galvenokārt aprakstīja savus emocionālos iespaidus, gandrīz nemaz neatbildot, vai viņām ir pa prātam, ka tik agri ziemā paliek tumšs. Bet pieņemu zināšanai jebkuru viedokli.
Kā redzi - nē. Bet tu joprojām man negrasies iedot nieka 1/24 daļu no savas naudas.
Ja tu neatšķir barošanu no selekcijas, tad jābrauc vien pie čukčām! Tu jau labi pielāgojies!
man tas būtu stipri čakarīgāk domāt, kurā brīdī man ar piem. Vāciju ir 2 stundu starpība un kurā brīdī 1 stundas starpība.
Tajā pašā laikā, man personīgi ērtāk ir tagad, piemēram darbā. Man ir pietiekoši daudz starptautisko zvanu, projekti, kuri jānodod noteiktā termiņā un laikā. Attiecīgi, man tas būtu stipri čakarīgāk domāt, kurā brīdī man ar piem. Vāciju ir 2 stundu starpība un kurā brīdī 1 stundas starpība. Un nav jāskatās tik tālu- tās pašas Baltijas valstis, mazliet dīvaini, ja mums būtu cits laiks.
Tas arī ir viens no svarīgākajiem iemesliem kāpēc nevar viena valsts no tā attiekties. Logistika, sabiedriskais transports un viss pārējais kas saistīts laika ziņā citām ES valstīm būtu jāmaina.Starp Franciju un Apvienoto Karalisti transports nebrauc, starp Lietuvu un Poliju arī ne. :-D Kurš tad te gaužas?
Starp Franciju un Apvienoto Karalisti transports nebrauc, starp Lietuvu un Poliju arī ne. Kurš tad te gaužas?
Kopsavilkumā par to muļķīgo strīdu - tu vari dzīvot kaut vai visu laiku tumsā, ja tev tā patīk. Bet neuzspied dzīvot tumsā tiem, kam patīk dzīvot gaismā.
Kopsavilkumā par to muļķīgo strīdu - tu vari dzīvot kaut vai visu laiku tumsā, ja tev tā patīk. Bet neuzspied dzīvot tumsā tiem, kam patīk dzīvot gaismā.
joselyn, šāda problēma pastāv visu laiku, jo visas valstis pulksteņus negroza vienlaikus. Un pat katram valsts reģionam var būt savs laiks.
https://en.wikipedia.org/wiki/Daylight_saving_time_by_country
Tu vari dzīvot gaismā, ja tev tā patīk. Bet neuzspied dzīvot gaismā tiem, kam patīk dzīvot tumsāTieši tāpēc es arī izveidoju diskusiju, lai uzzinātu jūsu domas. Par to tumsu vakarā jūsmoja gan laikam tikai viena meitene. Pārējiem vai nu emociju iespaidā likās, ka pie sagrozīta pulksteņa var ilgāk pagulēt, vai arī bija vienalga, vai arī nepatika agrā tumsa.
Es runāju par tām valstīm, ar ko mums ir liela saskarsme, un tajās tiek griezts pulkstenis (izņemot, jau pieminēto Krieviju).Eiropu es jau nu gan neuzskatu par to paraugzemi. Ja tur notiek visādas nejēdzības, tad mums tādēļ nav jāskrien pakaļ. Un Krievijas klātbūtne pat varētu būt kā iemesls pulksteņu negriešanai, jo ar šo valsti transporta sakari ir ne mazāki, it īpaši pa dzelzceļu. Nu bet tas tikai priekš tādiem, kam sagādā problēmas laiku salīdzināšana.