Anna Rozīte aicina pieņemt vegānisko izaicinājumu

Reitings 14
Reģ: 27.10.2016
https://www.youtube.com/watch?v=6Xrn-tE6zmc
Ko domājiet par šo? Manuprāt, ļoti pozitīvs vēstījums un prieks, ka Latvijā kādai "slavenībai" interesē ar vidi un dzīvniekiem saistītas problēmas (un veselīgs dzīvesveids, protams, arī).
28.10.2016 17:31 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Lai tā Rozīte iet uz vienu vietu! :D Esmu 100% galēdājs un to netaisos mainīti. Godīgi, es pat nespēju paēst bez galas! Vienkārši vajag un viss. Un tie vegānu produkti, NEVIENS no tiem man negaršo. Fuj. Maize un gala ir kādi 70% no mana uztura :D un arī est veselīgi netaisos jo dzīvi bez burgeriem, picām un čipsiem nespēju iedomāties. Vegāni un vegetārieši lai iet uz plavu ēst savas sranās zāles :-D:-D:-D
01.11.2016 00:24 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man buutu toomeer gruuti sekot sai dieetai taa iemesla peec,ka patiik iistaas aaadas izstraadaajumi,iipasi cuuskaada,krokodilaada,strausa aada.Neesaaju tomer aadas apavus,somas.
Otra lieta-neemu liela saldummiile,bet tomeer reizeem iznaak sakult to putukrejumu...Es nespeeju iedomaaties koncentreeties viesiibaas,kas ieceps tadaa un taadaa kuukaa,cepumaa utt.
Liekas vegaanu dieeta tomeer ir loti limiteeta.
01.11.2016 01:37 |

Reitings 14
Reģ: 27.10.2016
un arī est veselīgi netaisos jo dzīvi bez burgeriem, picām un čipsiem nespēju iedomāties.

Es atvainojos, bet čipsi, picas un cits "neveselīgais ēdiens" aizņem kādus vismaz 60% no visa tā, ko es (kā vegāne) ikdienā ēdu :D
Būt vegānam vispār nenozīmē būt veselīgam. Facebook ir tāda grupa "Vegāns un slims", tur var redzēt, cik "veselīga" un "limitēta" viņiem tur ir ēdienkarte.
01.11.2016 12:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!