Vnm esmu normāli tikusi galā, šobrīd, kad sanācis tā, kā ir, - nezinu, kur likties un kā pārdzīvot, tad nu - pinkšķis, vinčiks, draudzenes.
Man jau kādu laiciņu ir tieši tāpat kā Sisley.
Laikam jau viss atkarīgs no attiecībām, sajūtām. 3 mēnešu laikā laikam var just ko tādu, ko nevar sajust 3 gados.
Kad pagājušā decembra beigās izšķīros no garām un nopietnām savām pirmajām attiecībām (jā, likās īstais un vienīgais), protams bija skumji, bet tiku pāri salīdzinoši viegli, biju patiešām stipra. Sāku veltīt laiku sev, skola un darbs paņēma garas ikdienas stundas. Par tām attiecībām vairs diži nepārdzīvoju, vis labs, kas labi beidzies. Ar naidu nešķīrāmies.
Bet pēdējo mēnesi (nu jau mazliet vairāk) gan netieku ar sevi galā. Bija pusis, itkā nekas nopietns tur nebija, bet ajjjj, kā man viņš patika. Un jau daudzus, daudzus, daudzus gadus patika. Un viss kaut kā pačibēja, laikam jau pašiem nav skaidrs, kāpēc. Jā, viņš stulbi izdarīja un es stulbi izdarīju. Bet es nedomāju, ka viņš baigi pēc manis ilgojas vai pārdzīvo, tāpēc es esmu likusi viņu mierā un neuzbāžos. Protams, cerība manī mirst pēdējā. Tā urda, grauž, ik pa laikam iekšas plēš. Bet es nevaru piespiest kādam iepatikties.
Laikam jau laiks dziedēs visas sāpes, es ceru, ka arī šīs. Nu jau pamazām sāku randiņot, satieku jaunus cilvēkus, mazliet sāku vērt sevi vaļā. Jo vienubrīd bija tā, ka mani pat sauca uz tikšanos, bet es sameloju, ka esmu slima. Jo nu vienkārši nespēju aiziet. Stulbi, es zinu. (t)
Mans ieteikums laikam ir ļaut laikam iet, meklēt jaunus hobijus un ar ko sevi nodarbināt. Un vīns, protams, vīns palīdz... :D :D