Tas ko rakstīšu nebūs par pensionāriem, bet par grūtnieci. Reiz braucu ar 21 autobusu uz alfas pusi. Iekāpu pie botāniskā dārza un par cik autobuss bija gandrīz tukšs apsēdos. Pie nacionālās bibliotēkas iekāpa briesmīga paskata 30-35 gadus veca/jauna(pēc izskata visi 45) grūtniece tērpusies galīgi kā jukusī. Man gan pēc apģērba, gan pēc matu sakārtojuma un makeup atgādināja pepiju garzeķi :D par cik bija daudz brīvu vietu blakus man, tad turpināju sēdēt un klausīties mūziku austiņās. Vienā mirklī jūtu,ka šī man baksta roku un burtiski plēš jaku mēģinot noraut mani no sēdekļa. Nesaprotot es izņēmu austiņas un šī man saka,lai ceļos augšā,ka viņa tur sēdēs.. nu neko, palaidu,jo grūtniece, nemaz neskatoties uz to,ka blakus bija brīvas vietas. Es nostājos viņai blakus un skatījos ārā pa logu. Par cik ieliku vienu austiņu,tad dzirdēju visu,kas notiek autobusā. Tā nu stāvu un skatos ārā uz ēkām utt., kad pēkšņi viņa pa pus autobusu iebļaujas " ko tu blenz uz mani?". Visi apkārtējie pasažieri nesaprotoši paskatījās uz viņu, tajā skaitā arī es. Par cik diena bija skaista, laikapstākļi fantastiski noignorēju viņas teikto un braucu tālāk. Burtiski pēc 2 pieturām šī man savieba ģīmi un saka "kas ir ?? " un tajā brīdī es jau biju dusmīga,jo visu ceļu viņa mani pētija un šķobījās, uz ko es viņai atbildēju " kas tev nepatīk? Vietu dabūji, nu vot i sēdi un nevirini savu muti!! "(e) pēc tā viņa vairs neskatījās un necentās neko teikt. Šādiem cilvēkiem pilnīgi negribas to vietu dot. Biļete sabiedriskajā maksā visiem vienādi, kas pirmais vietu dabūja,tas arī sēž un ja grib dod to vietu. Mani laikam pat omītes tik ļoti netracina,kā vienkārši sevī nepārliecināti un aprobežoti cilvēki.