Pārbaudes laiks var būt arī vairāki gadi, piemēram, ja cilvēks visu laiku slimo, ņem atvaļinājumus uz sava rēķina vai iet BKA, bet darba devējs to visu pacieš. :-D Vienai paziņai pārtikas veikalā kasieres amatā ir nenormāli garš pārbaudes laiks, jo bērns slimo, darbā viņa parādās reti, bet tad, kad parādās, strādā tik perfekti, ka darba devējs negrib laist prom.
Esošajā darba vietā strādāju gadu. Domāju, ka darbu mainīšu nākamā gada sākumā, jo interesi par mani ir izrādījis cits uzņēmums, kurš piedāvā labākus nosacījumus.
8 gadus. Kopumā darbs ļoti patīk, bet jūtu, ka esmu te pārāk aizsēdējusies. Šajā darbā man nav nekādu izaugsmes iespēju. Skumji būs pamest, bet plānoju iekrāt nedaudz naudas un nākamgad mainīt pilnīgi visu un braukt prom uz ārzemēm.
6 gadi un vēl nedaudz, pēc mēneša plānoju jau strādāt citur. Ļoti grūti bija saņemties, jo pieradums nenormāls. Tad jau redzēs kā būs citur, jo šī mana pirmā un vienīgā darba vieta. Un man gandrīz viss patīk, ja neskaita sīkumus.
Pašreizējā darbā strādāju pavisam neilgi, jo nesen nomainīju darbu, kurā biju "aizsēdējusies". Neko uz priekšu neplānoju, jo dzīvē viss var gadīties, un rēķināt pēc cik gadiem mainīšu darbu neredzu jēgu :)
lasu un domāju...kā tas ir "aizsēdēties"?? tjip vnk bezjēdīgi darīt vienus un tos pašus pienākumus vairākus gadus? tas izklausās, ka lielāka daļa strādā beznozīmīgos amatos, kur kā iepatīkas, apnīk un aizej, un darba devējs atrod kādu citu... vai arī, kā var pēc daudziem gadiem, tā vnk aiziet, aizbildinoties ar aizsēdēšanos:-/:-/ pati strādāju 2 gadus gadus, nedomāju mainīt
kā tas ir "aizsēdēties"?? tjip vnk bezjēdīgi darīt vienus un tos pašus pienākumus vairākus gadus? tas izklausās, ka lielāka daļa strādā beznozīmīgos amatos, kur kā iepatīkas, apnīk un aizej, un darba devējs atrod kādu citu...
Japp, manā gadījumā ir tieši tā! Tikai nepiekritīšu, ka daru bezjēdzīgi savus pienākumus. Daru jēdzīgi un darbs man patīk un sagādā prieku, bet, jā, amats ir beznozīmīgs un bez izaugsmes iespējām.