mauvii
Es nezinu kā tas process notiek, bet man drīzumā ir jādodas ceļojumā, tāpēc vēlējos kaut ko pamainīt savā matu tonī, melnais un tumšais jau ir apnicis, vēlētos kaut ko gaišu. Ienācis bija prātā ombrē - jo ja pie saknēm mati paliek tumši un gali gaiši, tad ja nu nepatīk - saņem astē un ģīmis nemainās!!!:-D
Biju zvanījusi uz frizētavu, man arī teica, ka labāk ombrē nevajag, jo vienā dienā sabojātus matus atjaunošu tik ar gadiem.
Tāpēc pierakstījos uz konsultāciju, apskatīsies manus matus un izvēlēsimies labāko variantu, tuvāk manām vēlmēm.
Piedāvāja sāk ar balināšanu šķipsnās, BET man ir bail, ka sanāks kā vienreiz gadus 6 atpakaļ - kad izbalinātās šķipsnas bija reāli rižas, reti kura sanāca manā vēlamajā tonī, kaut toreiz mati nebija nekad iepriekš krāsoti. Toreiz atceros, vēl nopirku pati balinātājus ntos un ntās reizes ķepēju matos, kamēr bija reāli blondi salmi uz galvas!!! :-D Un no tās reizes pie friziera neesmu gājusi!
Griežu matus pati, to protu, ir komplekts, bet ar krāsošanu esmu uz Jūs... :-D
Vienīgais labums, ka mati ātri aug. Tāpēc nav žēl mazliet pabojāt un pariskēt atkal - gribās ko gaišu, nu varbūt ne tieši blondu, varbūt kādus citus variantus, tik ne sarkanus un tml...:-|