Sveikas! Iesakiet, kur svētdienas rītā/pusdienlaikā varētu aiziet vēlajās brokastīs forši pasēdēt un apēst kādu kūciņu, iedzert kafiju. Brunch neinteresē, jo nevaru daudz ieēst rīta pusē, tāpēc neredzu jēgu maksāt tādu naudu, lai nedaudz kaut ko ieknibinātu. Interesē kādas interesantas kafejnīciņas ar gardām kūkām vai interesantiem desertiem. Vecrīgā vai centra rajonā. Kūkotavā un Muffins and more esmu jau bijusi. Gribas kaut ko jaunu pamēģināt. Neesmu kādu laiku bijusi Rīgā, varbūt ir kas jauns un interesants parādījies?
Vasarās, kad biju pie omas, turpat uz A.Čaka un Tallinas ielas stūra bija beķereja, nu tiiiiiiiik gardas kūciņas un pīrādziņi, un ruletes. Ilgi gan tur neesmu bijusi, bet ,cik atceros, vietas bija pamaz, bet ļoti, loti gardi. "Lauku beķereja" pēc nosaukuma. Tas netālu no Ziedoņdārza.
Atmosfēras, cenu un gardas kafijas ziņā man patīk BonCafe Valdemāra/Lāčplēša stūrī, bet tur piedāvājums nav tik liels, kā sagaidīsiet jebkurā basic kūkotavā, jo te viss orientēts un nedaudzu apmeklētāju plūsmu. Bet uz vietas cepts/taisīts, un tas, kas ir, ir gards. un ir vegāniskas lietas.
Biju saskatījusies bildes par NomNom cafe, kad aizgāju, nezinu,vai viņiem tā nebija īstā diena, īstais laiks,bet tur nekas neizskatījās apetalīgs un izvēle bija krimināli maza.
Čaka un tallinas stūris - man liekas, ka tur ir Mārtiņa beķereja Es par nom nom cafe tallinas ielā. Jā, izvēle nav liela, bet sāļā karameles kūka vnk izcila! Kafija arī laba un atmosfēra/interjers ļoti jauks.
Mīļākā vieta kūkām man ir Mierā (pareizi!?!) uz Miera ielas. Kūkas lieliskas nu ja garšo saldas Nomnom ir diezgan čābīga izvēle, bet ar ir ok. Tur laba karameļu aukstā latte. Vēl lielisku kūciņu esmu baudījusi Bezē konditorejā. Vienmēr esmu metusi acis uz Pieturu, bet nav būts.
Nav uz Čaka un Tallinas ielas Mārtiņa beķereja. Zinu ko domā, man tā vieta vnm likusies tāda apšaubāma, tpc neesmu iegājusi lai gan katru dienu eju garām.
Heila, es arī neesmu tur bijusi tikko iegooglēju, Tev taisnīva, tā nav MB kā man bija licies. Vēl uz matīsa ielas, netālu no lāčuka ir maza konditorija Franču maize. Ļoti garšīgi sāļie izstrādājumi ar kliju mīllu un saldie tāpat, reiz tur pasūtiju sāļo klinğeri, kuru arī visi slavēja, bet tur tiešām labāk pirkt līdzņemšanai, jo ir tikai 2 mazi galdiņi.
Lai gan vismaz 2x dienā eju garām nosaukumu nezinu tīri vizuāli neuzrunā, lai gan kā teicu neesmu neko vairāk par skatlogu redzējusi, cilvēki tur apgrozās būs kādreiz jānomēğina
1) Art cafe Sienna - dàrgi, bet tiiik forši. Garšīgas kūkas, vecā franču stila interjers, svaigie ziedi visapkārt, viesmīlis. 2) Arbooz - om nom nom kūkas, bet diezgan maz vietas un nav tādas chill atmosfēras. 3) Bezē