Man tie Dzintara iepakojumi nemaz tik šausmīgi nešķiet. Daudzām firmām ir pabriesmīgi iepakojumi, puse no Avon iepakojumiem ir briesmīgi, Maybelline arī ir acij pierasts, bet iepakojums tomēr plastmasīgs un tāds nekāds. Daži iepakojumi ļoti ātri salūst (Laura Mars pumpīši, nagu laku vāciņi), bet nu OK, man arī Madaras šķidrās ziepes pa 10 eiro ir atlūzušas pirmajā lietošanas nedēļā.
Dzintaram ir divas problēmas, pirmkārt, produkta kvalitāte - vairumā gadījumu esmu vīlusies produktā, reiz mēģināju to dārgo Sea (?) sēriju, krēms it kā maksā 26 eiro, bet ir tieši tikpat trekns un neiesūcas kā Kredo vai Fito pa dažiem eiro. Nagu lakas noiet nost tajā pašā dienā. Laura Mars vīlos drausmīgi sintētiskajos augļu aromātos, lai gan vispār man augļu aromāti patīk (Stenderam, Seal, Mossai). Lūpu krāsām man nepatīk neviens tonis, jiftīgi rozā lūpene ar perlamutru man asociējas ar tirgus tantēm.
Neskatoties uz to, ir tomēr pāris produkti, kuri man patīk, vakar gribēju piedalīties zibakcijā un kaut ko nopirkt, aizbraucu uz Dominu un 2X Maximu, nekā nebija ne vienā, ne otrā. Kā tad lai es atbalstu, ja veikala produkti pat tik lielā TC kā Domina nav nopērkami? Šodien iešu uz Drogām, bet nu...