Ak dievs, es tiko pārsmējos. Draugs gribēja vest suni laukā un pirms tam gribēja samīļot, paņēma rokās un tad sekoja skaista čuras strūklaka uz grīdas un drauga čības/zeķes. :D :D :D
René Pēdējās pusotras nedēļas laikā esmu 4x lidojusi, neatņēma ne mazo matu laku ne sauso šampūnu :-) Vispār čau! Sēžu Nicas lidostā un negribu uz mājām,te ir +22 grādi :-D
Es vēl cīnos ar drauga greizsirdību, biju pārak labi sağērbusies uz darbu. Tāds wtf tā jau stresaina pirmā nedēļa,ka dažreiz nezinu vai spēju visu apgūt tik ātri. Ir pagājušas 3 dienas un dažreiz nav, kas īsti apmāca. Stulba sajūta. Kā Jums iet pārbaudes laikos? (ja kādai ir jauns darbs ) :-/
Ray - tad tajā vietā kur raksti vārdu "atkal", ir jāliek "savukārt". Jo tur tas vārds ir galīgi nevietā. Vārdu "atkal" lieto tad, ja kaut kas notiek atkārtoti! :-P
Gribēju šodien nopirkt jau iepriekš minētos produktus no Dzintara, biju Dominā un 2X Maximā, un tur nebija... :-/ Tā ka šodien izpalika palīdzība pašmāju uzņēmumam un kosmētikas pirkumi. Centīšos savu plānu realizēt rīt pusdienlaikā, ap darbu ir daudz Drogu.