Tev ir kaut kas pret citu tautību cilvēkiem?
Man to piedēvē citi, lai gan tā nav patiesība. Es cilvēkus nevērtēju pēc tautības, rases un tamlīdzīgi. Piemēram man ir paziņa krievs, kuru ļoti cienu, kamēr
latvieti Raimondu Paulu neieredzu. Domājams nav vajadzības paskaidrot kāpēc.
Ak jā, to paziņu, kurš pēc pases ir krievs, liela daļa krievvalodīgo sauktu par nodevēju, jo viņš ir latviskais krievs.
.....................
Kas attiecas uz apzīmējumu
krievuška, tad tā apzīmē krievietes (parasti) kuras teiksim tā ir naidīgas pret latviešiem un Rietumeiropiskām vērtībām. Nezinu vai autore ir pēc tautības krieviete, bet ja jūs palasītu viņas komentārus tad jūs redzētu, ka šī nav pirmā reize, kad viņa raksta nomelnojošu par ASV un Krieviju iztaisa par cietēju. Domājams nav jums sīki jāskaidro kura sabiedrības daļa attēlo ASV kā pasaules ļaunuma iemiesojumu un Krieviju, kura ir ''jaunava'', kuru cenšas ''izvarot''.
Tāpēc apzīmējums ''krievuška'' ir šajā gadījumā vietā.
.......................
Ja esmu kādu aizvainojis, tad atvainojos. Tāds nebija mans nolūks. Vnk esmu Latvijas patriots un neciešu Kremļa propagandu.
......................
bojā domas par normāiem slāvu tautības cilvēkiem latvijā
Tieši tā! Tādi cilvēki kā Ušakovs, Ždanoka un šīs diskusijas autore sēj naidu. Visi esam cilvēki, neatkarībā no tautības. Būsim par mieru pasaulē!:-)
P.S. Ja kas es neesmu tīrs latvietis, manī rit arī slāvu - poļu asinis. Tas tā.