Ar draugu esam kopā 3,5gadus, nesen sākām dzīvot kopīgā dzīvoklī. Vienu vakaru viņš vēlējās nedaudz iedzert. Vēlāk izrādījās, ka viņš vēlējās iedzert drosmei, lai pastāstītu, ka bija man melojis.
Pirms mēs iepazināmies, ziņu, ka viņam ir bijušas daudz sievietes, nekas nopietns, bet ļoti daudzas. Kopš esam kopā, esmu 100% pārliecināta, ka nav krāpis. Apmēram ap to pašu laiku, kad iepazināmies, sadraudzējāmies ar kādu sievieti manā vecumā. Viņa atradās darbā ar klientiem un draugs toreiz kaut ko pajokoja un viņa pienāca parunāt...un tad vēl pāris reizes viņu satikām un sadraudzējāmies. Vismaz man tā šķita... biju jautājusi vai draugam kādreiz kaut kas ar viņu ir bijis, viņš teica ka nē. Pēc gada viņš palīdzēja viņai noīrēt dzīvokli un atrast darbu, jo viņa lūdza palīdzību. Un es naivi domāju, ka tas no labās sirds..
Līdz iereibis pateica, ka bija samelojis un viņam pirms manis ar to sievieti ir bijis sekss 3x, bet gadu pirms mēs sākām draudzēties.
Tagad viņš uz mani dusmojas, jo esmu neapmierināta un man galvā ir tikai viena aina, kā viņi abi gulēja kopā un kad viņš man pieskaras, tad uzreiz iedomājos, ka viņš tā pat pieskārās viņai. Draugs saka, ka nevaru būt dusmīga par to, ko viņš darījis pirms satika mani. Un es arī neesmu dusmīga par to, esmu dusmīga, ka viņa te pat deguna galā ir un viņš viņai palīdz.
Ko jūs darītu?