Pietika izlasīt dažus komentārus.. WTF
Cilvēkiem laikam pa brīvdienām nav bijis sekss, vai ir vēl kāda problēma !?
Cilvēks , kurš pats savā profilā liek svešu auto, un stāsta ka tas ir viņa... Sūkstās par sociālo tīklu zīmuļiem ! Tev laikam pieticīgas izklaides , ka skauž ? Un seju arī bailes atrādīt ? Jā , jo Tu taču esi slepens.
Kāda var būt runa par naudu, slavu !? Ja Latvijā minimālā alga nav pat 500eur :D Un vidējā nepārsniedz 1000eur !
Vērtības tiek nodalītas ļoti normāli ! Laicīgās, matereālās ( kļūda, nemāku vārdu uzrakstīt ) ..
Es esmu pamanījis tendenci milzīgu- veselīgs dzīvesveids, fiziskā attīstība, skaistums! Vēlme dzīvot un atrast iespējas izaugsmei ( daudzpusīgai ) . Garīgās vērtības varbūt aiziet tālāk, piederība reliģijai !
Es varētu rakstīt gari, bet negribās... Kopumā Latvijā, latviešiem ir pietiekoši laba vērtību skala !
arī patriotisms ( žēl ka dažreiz tas visspēcīgāk izpaužas esot ārzemēs ) .. Bet joprojām.. mīlestība pret zemi.. Rīgu ! Valodu, kultūru! Jaunās ģimenes cenšas būt spēcīgas..
Man jau šķiet, reti kuram mūsu sabiedrības pārstāvim ir ideoloģija- nodzīvot kā gribās, un po..j kas notiks kad es būšu kapā !
cILVĒKI DOMĀ PAR VISU!
Ja soc tīklos dominē vēlme izcelties ar mantiskām vērtībām, tad tas ir tikai normāli.. Tas ir skaisti 90% gadījumu! Ārišķīgi, un ļoti skaisti, ja ir talants to pasniegt !