Pieņemsim, ka tev vajag Rīgā.
Tikai jārēķinās, ka tiem labajiem instruktoriem baigās rindas.
Es pati esmu braukusi ar kādiem četriem instruktoriem, bet vislabākie man likās 3.
Dainis Ellers-super instruktors. Visu mierīgi paskaidro. Bet nu cik zinu, tad pieraksts pilns līdz decembrim. Bet nu zvani noteikti, jo iespējams tu vari tikt no rīta, un tad ir kāda vieta.
Normunds Kolāts-ļoti labs instruktors. Atšķirībā no Ellera māca visu darīt visu ātrāk, bet pats kā cilvēks ir ļoti jauks. Mīnus, kas man mazliet kaitināja, ka ķērās pie stūres, bez iemesla. Patika viņam pašam pastūrēt. Es pie viņa gāju, kad jau man apmācības gāja uz beigām. Piemērs, braucu pacēlumā un paripo auto atpakaļ, Kolāts uzreiz nu es tev palīdzēšu.Citreiz arī dod man būs ātrāk.
Sandijs Feldmanis-labs, bet diezgan stings instruktors. Arī māca diezgan ātri visu darīt, laikam pareizāk būtu teikt dinamiskāk. Es pie viņa aizgāju, ka biju nobraukusi jau kādas 30 braukšanas un likās nu nebūs, nekas man nesanāk. Feldmanis pēc pirmās reizes pateica tikai vienu teikumu, kas man iedeva pašapziņu, ka varu. Tiesības man ir kabatā nu jau var teikt, ka gadu.