Tas ir retums, parasti ir 10 dienas, ja ir ilgāk, tad tev zvanīs un brīdinās, man neviens telefons/dators/planšete remontā nav bijis ilgāk par 10 dienām, ne LMT, ne Tele2, ne Bite
atmina gandroiz pilna delj world f tanks un whatssap viber un citam programmam. au iepriek so to p[adzesu ka teica kravuve pilna taapat problemas it kaa 16 gb
nopērc citu un miers. Man māc šaubas, vai garantija arī visu spēj salabot. ja viņš ir sačakarēts, tad ir ! apdrošināšana iedos jaunu tel. garantijā viņi tikai pačakarēs viņu tālāk un viss
Tas J5 viņam ir maza atmiņa gan ram, gan krātuves, budžeta klases telefons , ja tas nav Jh (6), tad tas telefons vispār ir traģēdija. Var gadīties, ka tu saņemsi jaunu J5, ja brāķis būs rūpnīcas.
(t) Tev vnk vajag kādu, kurš no tā visa kaut ko saprot.. un var paskatīties.. kas Tev tur par brīnumiem darās tajā telefonā ! reāli.. lādēt, un spēlēt spēles nav ieteicams. jo , telefons uzkarst! atmiņā visu saglabāt arī nav ieteicams. ir jāprot šķirot faili.. kas ir piemēram sd kartē, ja tāda ir.. glabāšanai.. kas tiek aktīvi lietots! utt. vnk domā līdz !
Tas bija sen, kad tā bija. Šodien tā vairs nenotiek. 10 darba dienas ir maksimums.
Muļķības. Es gaidīju savu iphone6 no garantijas remonta mēnesi, kaut gan solīja 10 dienu laikā. Nogaidīju veselu mēnesi, lai saņemtu garantijas remonta atteikumu. Kad prasīju, cik maksās remonts, teica, ka, lai to noskaidrotu, viņiem mans telefons vēlreiz jāsūta uz diagnostiku, kas atkal aizņems 10 dienas. Vietā uz remonta laiku viņi man iedeva drausmīgu podziņtelefonu. Tā kā arī mūsdienās notiek šāds bezsakars.