Ēdamgalds

10 gadi
Reitings 1176
Reģ: 23.04.2014
Sveiciens otrdienā! :)
Diskusija par ēdamgaldiem.
Vienmēr esmu gribējusi ēdamgaldu,lai svētkos var normāli apsēsties pie galda,nevis pussaliekušies ēst pie žurnālgaldiņa vai turot klēpī šķīvi. Problēma tipiska- par maz vietas. It kā var iebāzt saliekamo galdu,bet paziņa atrunā ,saka,ka izbesīs tas galds ātri vien,ka aizņem daudz vietas,ka nav vērts.
Tām,kurām dzivokļi,padalaties- vai jums ir ēdamgalds mājās? Ja jā,tad kādi?
11.10.2016 13:40 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
Es sapņoju par normālu ēdamgaldu.
Šobrīd ir tāds, ka tikai divi varam apsēsties un arī ne īsti ērti, bet mums tiešām arī šobrīd nebūtu vietam tam galdam, jo ir tikai 26 kvadrātmetri dzīvoklītis.
11.10.2016 15:48 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mums ir galds ar no apakšas izvelkamām plāksnēm. Kad "salikts dubultā", tad vieta ir četriem. Izvilktā un no sienas atbīdītā variantā ir vietas līdz pat 12 cilvēkiem. Virtuvē ir mazāks galds un pie tā ēdam tad, kad nav ciemiņu vai super romantikas. Pie virtuves galda mums ir kaut kas stipri līdzīgs Fiore sapņu krēsliem - izsolē reiz nopirkām komplektu ar 2 krēsliem un mini galdiņu. Kā komplekts šķita garlaicīgs, tapēc galdiņš ir draugs citam krēslam, savukārt šie krēsli super ērti un praktiski garām brokastīm un ilgām sarunām pie vakariņu galda.
Latvijas (stipri nelielajā) dzīvoklī man bija apaļš priedes koka galds ar 2 ieliekamām plāksnēm, kur attiecīgi bija vieta 4, 6 vai 8 pusdienotājiem.
11.10.2016 17:21 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Mums ir dzīvojamā istaba ar ādas dīvāniem, kamīnu, bet galds ikdienā tur nestāv, ir izvelkamais galds, var izvilkt no abām pusēm, liekas līdzīgs Nordic aprakstītajam, tad vietas kādiem 12 cilvēkiem, ikdienā galds, salikts stāv pie sienas, jo mēs ar vīru pie tā galda neēdam un tajā telpā tas īsti neierakstās.
Man patīk, kā ir pie maniem vecākiem, viņiem liels dzīvoklis, ļoti plaša dzīvojamā istaba, vienā telpas daļā ir stūra dīvāns, TV, liels zivju akvārijs, neliela sekcija, otrā telpas daļā liels sarkankoka galds ar pieskaņotiem, mīkstiem krēsliem, vietas 14 cilvēkiem, tajā telpas daļā arī neliels stikla galdiņš stūrī, var nolikt kaut kādus nevajadzīgos traukus, apakšā plauktiņš alkoholam, citā stūrī paliels istabas augs, viņiem veiksmīgi sanācis to vienu lielo telpu sadalīt it kā divās, bet gaumīgās, viņiem tas galds tur arī tā forši, organiski izskatās, tēvs speciāli pasūtīja tādu, kā mamma gribēja, pielāgoja izmērus. Nu, bet mums ar vīru arī mājā tā nav.
11.10.2016 17:50 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Mans galds -tikai stikls ir mateets,jo es gribeeju ko iipasu!Taads duumakains!Pati to stiklu nopuutu,par ko pasai neizsakaams prieks!
11.10.2016 21:56 |

Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Man tieši problēma ar ēdamgaldu:-D
Vienmēr gribēju,lai būtu galds,pie kura kārtīgi paēst,nevis žonglēt sēžot dīvānā. Galds ir! Forš ozolkoka, 6 vietas...,bet nav kur likt:-D dzīvoklis maziņš, 2 istabas(119.ser https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/flats/riga/zolitude/bfidl.html )
Ir kādi varianti varbūt,kā iekārtot viesistabu,lai beidzot arī galds atrastu "savu" viet?! Kā būtu,ja novietotu zem arkas? Nebūs jocīgi ēst "koridorī"?:-D
12.10.2016 01:15 |

Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Adiland, Es mēģinātu dīvānu pārbīdīt pie citas sienas, un skatīties varbūt tur kur tagaad stāv dīvāns pielikt galdu, un tad kad ciemiņi, tad atbīdīt.
12.10.2016 01:48 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Adiland, jāskatās, kādas vēl mēbeles ir telpā. Ne vien minētais dīvāns, bet arī citas. Pareizi sakombinējot, var iegūt ļoti daudz vietas, nav obligāti likt galdu zem arkas (Šis tiešām būtu jocīgi). Man ir 17 kvadrātu dzīvojamā istaba, turklāt vēl L formas, kas vispār ir šausmīgi nepateicīga telpa, bet vieta galdam, pēc ilgas mēbeļu stumdīšanas un pārplānošanas, ir atrasta :)
12.10.2016 01:58 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es nespēju iedomāties vairs ikdienu un svētkus bez lielā galda (l)
Mums pagājušogad ātri vajadzēja uz svinībām, tā kā bijām pārtērējušies jau sūtot virtuves iekārtu, paņēmām lēto Ikea galdu. Jau esam paspējuši viņu sabojāt :D Vietas ir 8-12 ( izvelkams ).
Krēslus arī paņēmām pa lēto toreiz šādus. Tagad man viņi kaitina, tādi prasti :D

Kad nebūs žēl naudas, ceru tikt pie Boconcept galda un krēsliem.
12.10.2016 11:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits