Sveikas! Vienmēr šeit ielūkojos sasitībā ar Trako Dienu katalogu un precēm. Man jautājums - kuru no dārgā gala skropstu tušām Jūs ieteiktu ņemt - YSL, Lancome vai Estee Lauder? Kā arī - vai esat ieplānojušas jau kādus lielākus pirkumus? Lai lieliska pirmdiena!
Man ar tā lapa šausmīgi bremzē un ar nekādu katalogu e-pastā nesagaidīju, nemaz nerunājot par to, ka man jau labu laiku nesūta Trako dienu katalogus pa pastu uz mājām. Stockman mani ignorē :-O :-D
bet , kur elektroniski var katalogu aplūkt?? tur tik daži pārtikas , mājas piedāvajumi. kā ar elektroniku ?? vai kāda var pateikt vai tur nav ielikts kāfijas automāts??
Nezinu, kā ar katalogu taustāmā veidā, bet e- katalogā ir tādas drukas kļūdas, ka tik turies! :D Vai nu baigajā steigā taisījuši, vai nu rakstīt nejēdz.
es gribu Estee Lauder tušu komplektu, Clarins lūpu balzāmu un Body Shop dušas žēleju..mutere grib to līdzekli kas jāpūs uz ataugušām matu saknēm un nomask;e sirmumu, tagad 10eur lētāks Kardashian matu līdzekļus neiesaku, man ir bijuši- iedarbība nulle, tikpat labi garnier var lietot
man nerādās katalogs.. man rādās tikai pārtikas preces , apģērbi un mājas lietas.. bet ne kataloga veidā, vnk piedāvājumi. un tur nav ielikta elektronika utt
nē, tas 100% nav tas pats , kas katologa.. jo man pazīstamā atsūtīja , ka katalogā ir kkāds kafijas automāts. un stūlbais stockmann atrakstīja , ka katalogs būšot tikai rīt ielikts (e)