Sveikas! Vienmēr šeit ielūkojos sasitībā ar Trako Dienu katalogu un precēm. Man jautājums - kuru no dārgā gala skropstu tušām Jūs ieteiktu ņemt - YSL, Lancome vai Estee Lauder? Kā arī - vai esat ieplānojušas jau kādus lielākus pirkumus? Lai lieliska pirmdiena!
sweetbalon candykings katru gadu pat brīvdienās varēja nopirkt, kad parasti paralēli vēl uz kino gāju. Par riekstiem gan nezinu, jo pirmo reizi tos pirku TD. Bet riekstus redzēju arī 3.stāvā. Kosmētikas ļoti daudz. Šampūni vispār pilnas kastes līdz augšai. No smaržām izpirktas bija tikai Lancome. Starpcitu, kam patīk invisibobble, tur 2 kastītes par vienas cenu.
Končas riktīgi lēti sanāk - 4.55, pie tam, tās končas ir vieglas. Sanāca tāds vidēji pilns maisiņš tikai ap 1 kg. Rieksti ap 9, pistācijas 11 ar kaut ko.
Es laikam rīt braukšu pēc pistācijām. Man neko citu nemaz arī nevajag. Lai nenopirktu to, ko nevajag, neņemšu vairāk naudu, cik plānoju iztērēt par pistācijām. :D
Cukurvāvere, pulksteņiem bija 40% vai 50% atlaide. Daži jau skaisti bija, bet cilvēki pirka arī labi. Pārdevēja teica, ka citās dienās arī kaut ko jaunu klāt liks. ;-)
Kāda ir jau šajās Trakajās pirkusi pistācijas? Ir ok? Man arī gribas kādus no riekstiem, bet vienu gadu uzrāvos uz Indijas riekstiem - galīgi neforši bija, nezinu, vai veci vai kas, bet garša tāda nekāda, nevaru saprast, vai riskēt vēlreiz.
Šodien nopirku vēl vienu ķemmi un vēl pienu, ko atstāt darbā. Starp citu, pistāciju vairs pārtikas nodaļā nebija! Tikai otrajā stāvā. Es jau arī gribēju nopirkt, bet bija slinkums vilkties uz otro stāvu :D
Vakar vakarā biju, nopirku CK apakšveļas komplektu, armani džinsus, zeķubikses un Biotherm krēmu. Nebija tik traki daudz cilvēku, ka iepriekšējo reizi, pat diezgan ātri tiku Stockmann stāvvietā, tikai kādas 10 min pagaidīju rindā :-)