Piekrītu Teressa par to , ka tās ir tikai tavas iedomas , ka dodoties uz kāzām jāizskatās kā gatavotos Mis Globe atlasei . Es pat uz savām kāzām pati sev taisīju gan frizūru , gan meikapu un neredzu tur nekādu žmotošanos , jo vienkārši neredzu jēgu mest ārā naudu par lietām , kuras elementāri var pats uztaisīt .
Tev kā viesei jau tiešām nevajag tur būt kā uz skaistumkopšanas konkursu , kur nopēta ar lupu katru centimetru . Kas slikts uzvilkt jau tavā garderobē esošu kleitu ? Domā tā tava radiniece pārzin visas tavas kleitas un tevi pētīs ?
Neesi tik svarīga , cik iedomājies . Par naudu arī esi pārspīlējusi , es pat tuvākai draudzenei dāvināju 50 eur , kas ir normāla un laba dāvana naudas izteiksmē , bet dāvināt 100 eur attālai radiniecei uz kuras pārtiju tu nemaz neesi ielūgta ?
20 eur aploksnē un basta , ziedi , kartiņa , ļoti labs un pieklājīgs žests , kas atbilstu mērogam .
Man gan liekas bezkaunīgi un pat ciniski prasīt ielūgumā naudu , turklāt , ja vēl tas cilvēks netiek aicināts uz pilnām kāzām . Galīgi nepiekrītu Nordic Belle . kas mēs , kaut kāds labdarības fonds , kuram aiz labas sirds un galvenais cieņas dāvinātu baigi dārgās dāvanas , ja netiekam ielūgti uz visām kāzām ? Kur tad ir tā cieņa no jaunlaulāto puses ? (t)