apsolītā laimes zeme vai tomēr nē?

10 gadi
Reitings 1026
Reģ: 03.01.2013
Nu jau trešo nedēļu esmu apmetusies pie tā saucamā "sava vīrieša". Esmu pametusi Latviju, darbu un necilo dzīvesvietu, lai būtu kopā ar Latvju bāleliņu Anglijas plašumos.
Kur iepazināmies un cik ilgi esam bijuši "kopā"?
Atbilde ir pavisam vienkārša, varbūt kādai šķitīs par nožēlojama, bet pēc iepriekšējām neveiksmīgajām attiecībām ļāvos TINDERa plašājām dzīlēm un svaipojot pa labi un pa kreisi, uzgāju šo skaistuli.
Tas bija martā. Sarakste bija daudzsološa, lai gan likās, ka nekas jau tur nebūs, batonus ausīs sprauž vien.
Bet pēc mēneša sarakstes Princis baltā lidmašīna nolaidās Latvijā un ta nu mēs nedēļu laiski nodzīvojāmies. Turpinājām sarakstīties un jau maijā ciemojos pie viņa. Tiku iepazīstināta ar viņa meitu (8.gadi)
Protams, jau tad pavisam nejauši atradu to, ko man nevajadzēja - sarakstes ar citām. Bet būsim reālas, ko gan var darīt vecis, ja jau sievietes viņam nav, tad jau var izpausties krāsās un rakstīt visām pa labi un pa kreisi. To es itkā sapratu un domāju-nu, velns ar visu-sanāks, nesanāks.
Jau uz Jāņiem sākās runas, ja jau gribam būt kopā, tad jādomā kas un kā. Pasakas skaistas-kopīgi bērni, māja ar baltu žogu un suns. Turklāt- ne jau es to savā galvā izdomāju, bet tie ir paša cienītā vārdi. Pietam ar TĀAAADU Napaleona pārliecību. Viss likās forši- es braucu pie viņā viņš pie manis un nolēmām, ka ar rudeni es pārceļos pie viņa.
Esmu te jau trešo nedēļu un vienā brīdī sāku just, ka kkas nav kā vajag. Mēginu runāt, bet man pretī klusē kā tāds skapis.
Aizdomas nav bijušas veltas un telefonā atrodu īsziņas.
Zinu, ka pati esmu vainīga un bijusi par naivu. Tomēr likās, ka pēc iepriekšējām neveiksmīgām attiecībām, šīs tiešām būs tās attiecības, kas rezultēsies ar gredzenu pirkstā un mazo, ko tik ļoti vēlos.
08.10.2016 16:21 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Daaa!!!
Pati iepazīstas ar čali iepazīšanās tīklā un pēc tam sūdzas, ka čalis meklējas. Bet ko tad tu gaidīji no Tinderlietotāja?
Bija man ar reiz viena druška, iepazinās ar savējo klubā un pēc tam pārmeta viņam, kapēc viņš nenāk vakaros mājās, bet tusē ar draugiem un vecenēm pa klubiem. Nu bet tad neiepazīsties tādās vietās, ja nevēlies būt kopā ar tās vietas izmantotāju.
Ej iepazīsties bibliotēkā un pēc tam sāc pārmet, ka viņš lasa grāmatas, bet nepievērš uzmanību tev!
08.10.2016 17:49 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Piedodiet, bet man liekas, ka autore vienkārši pārāk sacerējās par princi zirgā, kurš viņu aizvedīs uz laimes zemi. Gribēja mainīt savu dzīvi, tpc pievēra acis uz sarakstēm ar citām. Un domāju, ka šoreiz arī pievērs, jo... atpakaļ braukt negribās, pie draudzenēm jau arī baigais kaifs nav dzīvot..vīrietis arī pāris makaronus uz ausīm uzliks un dzīvos viņi laimīgi līdz nakošajai reizei, kura pienāks tieši tad, kad viņa atkal paskatīsies viņa telefonā.
08.10.2016 17:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Cik svaiga ir svaigākā sarakste?
08.10.2016 17:50 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Vāks kaut kāds - izrādās autore tagad vainīga, ka čalis viņai ir sakarinājis makaronus uz ausīm, atvedis pie sevis un turpina meklēties? Un to, ka tā būs, vinai bijs jāizsecina, jo iepazinās ar viņu Tinderī! Jūs pašas kaut apjēdzat kādus murgus rakstiet? (t) :D
08.10.2016 17:54 |

10 gadi
Reitings 1026
Selīna - katram sava interpretācija. Skatos, arī Tev ;)
Vienmēr ar visu esmu tikusi galā pati un tikšu arī šoreiz. Tāpat kā visu,kas ir bijis līdz šim esmu sasniegusi pati-kas saistās ar izglītību un karjeru. Galu galā nav man 40 un samierināties netaisos.
Šī ir pirmā reize, kad publiski kko tādu uzrakstu. Un neesmu rakstījusi, ka mani vajag žēlot utt.
Cik cilvēku, tik arī viedokļu.
08.10.2016 17:55 |

10 gadi
Reitings 1026
57days - vakardienas rīta bučas
08.10.2016 17:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu jā.... tad, domāju, par māju ar baltu žogu, pieciem bērniem un suni laikam labāk aizmirst.
Kad jau no darba esi prom un ar čemodānu atrodies UK, iemēģini padzīvot/pastrādāt turpat!
08.10.2016 17:58 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
izklausās pazīstami. no otras puses gan..
tikai, citos mērogos un mazliet augstākām ambīcijām bija manā gadījumā viss.
Tev ko iesaku.. neko !
08.10.2016 18:02 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
katrā ziņā. neizklausies nelaimīga..
Ja ko iesaku, tad turpināt Tinder sāgu ! cita varianta reāli nav ! Tinders var būt kas cits.. paralēli, atrodi normālākus draugus! Un tad iespējams, viss būs kārtībā.
08.10.2016 18:05 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Neizklausās, ka šīs būs ilgtermiña attiecības, tāpēc, ja jau esi tur, kāpēc gan nepamēgināt atrast darbu vai pastudēt (ja vari atłauties finansiāli) un iepazīt citus cilvēkus, vidi, kultūru? Nekas jau traks nav noticis, vienkāši nav Tavs cilvēks.
08.10.2016 18:22 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Ne par tēmu, bet te citas raksta, ka internetā nav normāli iepazīties, kur tad skaitās normāli iepazīties? Var jau dzīvē ar kādu iepazīties, piemēram, darbā, kādā pasākumā, bet izrādīsies, ka čalim interesē meklēties. Iepazīstoties ar kādu netakarīgi no tā, kur tas notiek, tak uzreiz nepateiksi, kas cilvēkam galvā darās.
08.10.2016 18:27 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
leillu, protams, ka 100% neviens to nevar noteikt, bet tendenci tomēr var redzēt.
Ja iepazīsies čatā, tad nu ir lielāks procents, ka izrādīsies, ka čalis ir čatotājs arī ar citām, salīdzinot ar čali, kas vispār netusē socialajos tīklos.
Ja iepazīsies sporta klubā, tad nu tendence tomēr ir, ka čalis ir vērsts uz muskuļiem vairāk nekā čalis, kas kāju nav spēris sporta klubā.
Ja iepazīsies klubā vai bārā, tad nu tomēr lielāka iespējamība, ka čalis ir klubotājs, salīdzinot ar kādu, kas bibliotēkā sēž.
Nu domu saprati ;)
08.10.2016 18:33 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es arī teiktu, ka šādiem pāriem ir jāizrunā jautājumus par Tindera turpmāku nelietošanu, ja jau viens otru esat atraduši. Ja vīrietis saka, ka nav ar mieru nerakstīties ar citām, tad tev tur nav ko darīt.
Un vēl puisim der pateikt, ka ar kapa klusēšanu lietas nerisinās.
08.10.2016 18:36 |

10 gadi
Reitings 1026
Par iepazīšanās vietām - iepazinos klubā ar vienu čali ziemā. Dažas reizes satikos, bet kkas man nevilka pie viņa tomēr. Un ko domā - izrādās ir sieva un 2 bērni.
Savukart draudzene ar savu vīru arī iepazinās klubā. Attīstījās tas viss lēnu, bet tagad kopā jau 4 gadus un bērniņš. Arī sākot tikties/dzīvojot kopā ne viens, ne otrs uz klubiem vairs negāja.
drostala- jā, mans tēvs arī teica, ka jāiet uz bibliotēku iepazīties :D :D
08.10.2016 18:41 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Drostala
Nav tā. Internetā iepazīstas tāpēc, ka tas ir ērtāk un vieglāk un var īsā laikā "novērtēt" daudz vairāk potenciālo partneru. Bez tam, ikdienā aizņemtiem cilvēkiem nav tik daudz laika, lai staigātu pa klubiem, vai izklaides vietām un meklētu īsto.
Paveiksies vai nē, ir atkarīgs no katra paša spējām orientēties cilvēkos un atsijāt kreisos. Bet apčakarēt var jebkuru, tāpēc ir muļķīgi teikt, ka ja reiz iepazinies internetā, tad tas noteikti būs čalis ar putniem galvā.
08.10.2016 18:43 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Tas vispār ir ļoti individuāli, mēs abi ar manu topošo vīru iepazināmies oho un esam iepazīšanās portālu un dažādu čatu "mēbeles", abi, tikai sēžam tur tikai un vienīgi izklaides pēc. Piemēram, man bija dzīvē tās periods, kad es 2 gadus sēdēju oho, bet pat ne uz vienu randiņu neaizgāju - nebija mans mērķis (biju brīva). Man būtu ļoti garlaicīgi ar vīrieti, kurš nelieto šādus portālus, nebūtu pieņemami, ja man mēģinātu aizliegt tur uzturēties. Attiecīgi, mēs gatavojamies kāzām, bet abi turpinām tur uzturēties, tai pat laikā nekā slēpjama mums nav, es zinu viņa paroli, viņš - manējo, brīvi lasām viens otra privātās sarakstes, vienīgi es viņam vienmēr pajautāju, vai drīkst. Domāju, ka viņš bez manas ziņas arī nelasa (ja lasa, lai lasa). Un mums ir vesela kaudze kopīgu labu paziņu oho un citos portālos.
P.S. ja mans vīrietis gadījumā aizies pie jaunākas, skaistākas, labākas no iepazīšanās portāla - uzskatīšu, ka vaina ir manī, nevis portālā.
08.10.2016 18:50 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Caloo, +1
08.10.2016 18:51 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Pie kam kopā dzīvojam vairāk nekā 2 gadus, strīdi ir bijuši par visu iespējamo, pat par neizceptām pankūkām, par sēdēšanu iepazīšanās un izklaides portālos - ne reizi neesam strīdējušies. Kopīgs hobijs, tā teikt. Portāla tusiņus labprāt rīkojam un kopā apmeklējam.
08.10.2016 18:51 |

Reitings 1
Reģ: 08.10.2016
Skaties pati. Iespējams, viņš sācis kaut kādas komunikācijas (ne jau ar tevi vien rakstījās, jāšauj pa kādām 100, lai vienai sakarīgai trāpītu. Tu taču arī ne ar viņu vienīgo rakstījies, varbūt pat tikies), kāda izvērsusies par to, kas jums ir tagad. Ar kopīgiem nākotnes plāniem. Bet ne ar visām, ar kurām "nesanāca" ir tā, ka nekas un nekad vairs. Varbūt ar kādu ir kopīgs hobijs. Ar vēl kādu varbūt darba lietas. Iespējams, kādai pupiņi smukāki kā tev (pupiņu vietā var būt jebkas), gulēt viņš ar viņu negrib, kur nu vēl kopdzīvi, bet acis pa laikam pamielot - labprāt.
Bet vispār - love ir love, tās nāk un iet. Neķer krenķi, skaties, ko vari darīt UK, kā pelnīt sev iztiku, izglītoties, augt garīgi. Iesākumam es ieteiktu sākt ar ienākumu nodrošināšanu - pelni naudu neizejot no mājām - pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/fxpf Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.
08.10.2016 19:01 |

Reitings 156
Reģ: 22.10.2015
Daenerys1 piemērs tikai vēlreiz pierāda, ka man taisnība par tiem iepazīšanās saitu čatotājiem. Pati arī ilgus gadus biju oho mēbele, zinu, ko runāju. Zinu, kāds kontingents tur aprgrozās. Diemžēl lielākā daļa tiešām turpina čatot, pat ja ir atrasta otrā pusīte.
Daenerys1 paveicās, ka abi tādi un iebildumu nav.
Lielākajā daļā gadījumu tomēr ir tā, ka vienam tas ir pieņemami, bet otram nav. Tur nav nākotnes.
08.10.2016 19:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits