Meitenes esmu izmisumā! Esmu sākusi strādāt jaunā darba vietā ! Strādāju tikai trešo nedēļu! Otrajā nedēļā biju uz slimības lapas! Tagad nedēļu nostrādāju un atkal esmu slima ar angīnu+38 temp! Nezinu ko lai dara :((((((( ja ņemšu vēlreiz slimības lapu man sajūta ka mani noteikti atlaidīs :(( kuram darba devējam vajag cilvēku kurš tā slimo! Taču neko nevaru izdarīt, tik slikti :( mocīties un iet uz darbu???
piezvanītu darba devējam un pateiktu, ka no pirmās slimošas reizes bija novājināta imūnsistēma, tādēļ tik viegli atkal saslimi. Parasti tik bieži neslimo, un ceri ka drīz pilnībā izveseļoties lai vari atgriezties darbā ar jauniem spēkiem.
Es ļoti labi zinu kad varu aplipināt citus. Taču tur jau tā lieta mums uz darbu šobrīd nāk katrs otrais cilvēks ar vīrusu, šķauda un klepo kas man pašai tā tracina!
piezvanītu darba devējam un pateiktu, ka no pirmās slimošas reizes bija novājināta imūnsistēma, tādēļ tik viegli atkal saslimi. Parasti tik bieži neslimo, un ceri ka drīz pilnībā izveseļoties lai vari atgriezties darbā ar jauniem spēkiem.
Strādā ar klientiem un Tu vēl apsver iespēju doties uz darbu ar saviem baciļiem?? Sēdi mājās!!! Labs padoms jau te tika ieteikts - piezvani darba devējam.
Pazvani darba devējam un izskaidro situāciju, neko labāku darīt nevari. It īpaši ar angīnu, tā ir superlipīga un tempertatūras ietekmē vēl kļūdas pielaidīsi un ielaidīsi slimību vēl dziļāk.
Tagad tāds laiks, ka katrs otrais slimo. Domāju, ka darba devējs sapratīs, ka nevari apkalpot klientus tādā stāvoklī. Nedomāju, ka tevi atlaidīs tā dēļ. Nevar paredzēt, kad tā slimība uzlidos.
Vēl pie tam tu strādā ar klientiem, kas arī varētu nākt ar saviem baciļiem. Tas ir tikai saprotams, ka tas var kaitēt un radīt problēmas tavai veselībai, darba devējam ar to vajadzētu rēķināties.
Nu ja reiz esi saslimusi, tad veseļojies mājās, jo 38 nav tāda joka lieta. Cerams, ka darbs paliks un viss būs kārtībā, nesimulē taču, pastāsti to arī priekšniekam. Gan jau izveseļosies un viss būs kārtībā, tādas situācijas nav paredzamas.
Es saslimu tieši pārbaudes laika beigās uz pusotru nedēļu. Jau domāju, ka pābraudes laiku pagarinās par to laiku, bet, kad atgriezos darbā, tad vadība ar mani noslēdza patstāvīgo līgumu ar to datumu, ar kuru bija jābeidzas pārbaudes laikam.
Vispār man ir bijis līdzīgi. Otrajā mēnesī, kurā strādāju šajā darba vietā, sākās problēmas ar nierēm, nenormāli sāpēja, tā, ka paiet nevarēju. Darbā aizdomīgi vadītāja skatījās uz mani, domāja, ka varbūt tēloju.
Vispār, cik novērots, daudzi slimo pārbaudes laikā. Parunā ar darba devēju, visu cilvēcīgi paskaidro un visu taču var sarunāt. Jo ilgāk iesi slima uz darbu,jo ilgāk slimosi pēc tam.