Kā man riebjas tā pārgudrā spriedelēšana, ka jaunie šoferi apdraud satiksmi. Viņi neapdraud, daļa no jauniem šoferiem tieši ir piesardzīgi un seko savām darbībām. Apdraud kaut kāda daļa no viņiem, kas apdraudēs arī tad, kad viņiem būs 20 gadu stāžs, jo prātu neviens autoskolā neieliks, varbūt tikai ar dzīves gājumu tas atnāks. Jūs zināt, kādi eksāmeni bija jūsu vecākiem? Man stāstīja, ka vismaz uz pusi vieglāki nekā tie ir tagad. Pēc tādas loģikas, ka pašreizējiem autovadītājiem ir jābrauc naktī, putenī un pa gaisu jālido, jābrīnās, kā tagad visi, kuriem ir 40,50,60 gadi prot braukt, ja viņu laikos pat tādu figūru nebija. Tieši tāpēc man šie jauninājumi liekas debili.
Alexxas jautājums par to, vai Roberts noliks otrreiz tiesības, šķiet muļķīgs. Man mācoties manam tētim daudz kas no tā, ko man lika darīt un ko teorijā mācījos, bija jaunums. Pieredzējuši šoferi ar stāžu virs 20 gadiem brauc tā, kā to ir pieraduši darīt un neseko katram stulbam likuma atjauninājumam līdzi. Tomēr spēj katru dienu braukt un neizraisīt avārijas.