Izskatās, ka te nav runa tikai par ēdienkartes maiņu, bet par dzīvesveida maiņu, un bez viņa piekrišanas nevarēsi to izmainīt, tas nu skaidrs. Ko gribēju ar to pateikt - neceri uz pārāk augstiem rezultātiem tikai ar dārzeņu iemānīšanu un gaļas vārīšanu. Viņam pašam ir jāsāk domāt par veselīgākām izvēlēm, piemēram, Artemzija minēto ūdens dzeršanu, kā arī brokastu ēšanu un normālas maltītes ieturēšanu pusdienās, un, ja viņš to negrib, nekas tur neiznāks.
Taču, ja pie tēmas, tad ņem vērā 57days ieteikto - nepārcept un visādi citādi nepārgatavot dārzeņus, tas tiešām ļoti sabojā garšu. Vai arī gatavo dārzeņus, kuri viņam garšotu! Mans draugs arī nav īsti dārzeņu cienītājs, mīkstus burkānus un kabačus viņā par spīdzinot neiedabūsi, savukārt puķkāposti ir pat ļoti ok, tāpat kā pupiņas, kukurūza, paprika. Man pašai ļoti palīdzēja šķīvja proporciju mērīšana. Neatceros, kā tur pareizi bija, bet katrās pusdienās 1/2 šķīvja bija dārzeņi vienalga kādi un kādā veidā, kaut salāti un no atlikušās daļas puse gaļas un puse kartupeļu/rīsu/griķu. Gatavo vairāk salātu arī svaigā veidā! Kaut tie ir tikai salāti, tie ir arī ļoti barojoši un pamazām arī vīrs sāks pierast, turklāt nezinu nevienu, kuram negaršotu gurķi un tomāti :D (bet ne ar krējumu!)
Ja gribās mazās lietas mainīt, tad atsakies no tā, no kā vari - pērc veselīgāku maizi, nepērc krējumu bet kaut kādu grieķu jogurtu, piemēram. Nepērc majonēzi. Pērc vairāk garšvielas, ar ko aizstāt visas vegetas un buljona kubiņus un tā pamazām.