Sveikas svētdienā! Vai tiešām nav vēl beztēmas? Es vēl vārtos pa gultu un nevaru saņemties līst ārā un sākt kaut ko darīt. Šodien plānā turpināt prakses atskaiti un pārējo laiku slaistīties. Laukā tik patīkams laiks, kaut mājās nedaudz vēsi, bet es dievinu šādas rudens dienas! (l) Jauku dienu visām!
Šodien atelpa (l) Vakar, kad sprāga apkures truba, domāju, cik labi tomēr būtu dzīvot dzīvoklī, tad nebūtu jāraizējās ne par to, kur siltums rodas, ne par to, no kurienes ūdens nāk :-D
Dzīvokļos arī mēdz plīst trubas, un var sanākt nevis remontēt savu īpašumu tad, kad finanses atļauj, bet gan remontēt kaimiņu īpašumu tūlīt un tagad, jo pie viņu noplūdušajiem griestiem vainīga bija TAVA truba.
Arī fakts. Tomēr komforts lielāks un raizes ir mazāk. No otras puses - esi vairāk atkarīgs no citiem, kas var nozīmēt arī to, ka kādu mēnesi rudenī ir jāsalst. Nu jā, kopumā jau nav nemaz tik slikti :-D
Par dzīvokļos plīstošām trubām - dzīvokli var apdrošināt, esmu apdrošinājusi pat īrētu dzīvokli par kaut kādiem 30 latiem gadā. Par salšanu - man dzīvoklī Rīgas centrā jau ir apkure un +25.
Mājām arī ir apdrošināšana, tiesa, droši vien dārgāka nekā dzīvokļiem. Sprāgušu apkures trubu noteikti segtu apdrošināšana, vismaz kādu daļu. Es gribu gulēt... Tik slikti kā pagājušajā naktī sen nebiju gulējusi.
Tikko atklāju jaunu norvēģu izsoļu/second hand modes lietu aplikāciju, kur daļa no pārdotā tiek ziedota Unicef. Nosolīju 2 Marc Jacobs telefona vāciņus un pateicoties laipnajai pārdevējai Unicef dabūja visu summu. Ļoti jauks svētdienas noslēgums! (l)