Man žēl, ka tev tā jauzņemas viss vienai un bērniņš jāgaida vienai, kaut vīrietis fiziski blakus- viņam būtu jaatvieglo tev gaidību periods, nevis tas jāsarežģī.
No savas pieredzes varu pateikt, ka tieši bērns bija tas, kas izšķīra manas attiecības, jo grūtniecība un zīdainis atklāj pāra slēptākās īpašības un domās. Manā gadījumā atklājās, ka ilgi gaidītais mazulis vīrietim tomēr bija par negaidītu, viņš neesot domājis, ka būs tik grūti. Grūtniecības laikā gan, viņš ļoti palīdzēja, tomēr, tikko kā piedzima bērns, viņš atslēdzās no visa un atsāja visu manā ziņā, paliku viena, kaut fiziski viņš bija tepat. Tikko kā biju droša, ka tikšu galā viena, pametu viņu- raudāja, draudēja taisīt pašnāvību, viņa mamma man arī draudēja, visa sabiedrība nosodīja, kā es tā varu gimeni izjaukt... Iesaku izrunāties un pieņemt svarīgus lēmumus pirms piedzimšanas, jo pēc bērna viss būs daudz sarežģītāk, jo viss grozīsies tikai un vienīgi ap mazo, jums būs daudz mazāk laika sarunām un vispār viens otram, ja plaisa ir šobrīd, tā tikai augs- risini problēmas tagad, ja vajag, padzīvojat atsevišķi, lai viņs var saprast pats sevi, o es ticu, ka problēma sākas tajā, ka pārmaiņas notiek tik strauji, ka viņam rodas sajūta, ka viņš pazaudē pats sevi, savu ikdienu, savu dzīvi un nav tam gatavs- vienkārši sabijies... Bet tas nenozīmē, ka viņš ir gatavs tevi pazaudēt, viņam tikai vajag vairāk laika, varbūt centies neuzspiest viņam pārāk daudz emocioāli un ļauj pašam sevi sakārtot.