Pirms kāzām atceļ vizīti

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Dienu pirms kāzām līgavai sarunātas skaistumkopšanas procedūras un meistare uzmet.
Un vēl aizbildinās ar bērnu, ka dēļ viņa.
Jūsu reakcija?
21.09.2016 18:41 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tads stress del nagiem? Nopietni!? :-D(t)
21.09.2016 21:25 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
es vispār netaisītu tādas kāzas, kur viss saplānots pa minūtēm un nedod dievs kaut kad atgadās, tad ir pasaules katasrofa. kāda jēga no tādām kāzām...
vienīgi varbūt mati ir svarīgi, bet pārējo taču pats var izdarīt. ja nva vēlmes, tad taču var atrast citu meistaru.
21.09.2016 21:42 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Apzvani draudzenes un paziñas? Varbūt kādai padodas frizūras, make up utt, vai arī zin kādu, kura varētu izlīdzēt. Tikai negānies par meistari, varbūt bērns nopietni slims (cerams, kā nē, bet nekad nevar zināt) un, pat, ja nē, tas nekādi Tev nevar palīdzēt, bet tieši otrādi. Pasaki tikai, ko Tu reāli zini, ka meistare atcēla negaidītu apstākłu dēł un Tu izmisīgi meklē palīgus. Lai līgavainis, vai kāds cits tikmēr pārdomā grafiku.
21.09.2016 21:45 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
P.S. Manikīru pati vari veikt šodien, lai mazāk problēmu rīt.
21.09.2016 21:47 |

Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
Gunita24, ieelpo un izelpo. Nepiekrītu meitenēm, ka tas ir sīkums, ļoti nepatīkami, ka atcēla, Tev gribējās sevi palutināt, bet tā vietā stress. Nekas, tā diena ir par jūsu mīlestību, pat, ja nagi un mati nebūs, kā iecerēts, tāpat būsi skaista. Mēģini atslābināties un izbaudi savu dienu!
21.09.2016 21:55 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Es nesaprotu vienu, kādēļ līgava uztic savu dienu meistarītei, kas viņu arī ikdienā ir pievīlusi, sakot, ka ir problēmas ar bērnu? Vai tad, ja ikdienā tas arī notiek, vai tiešām arī ar šo dienu tā jāriskē? Pati tak zināja, kā meistare darās, tad arī bija jāsaprot, ka tā var notikt.
21.09.2016 22:43 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
meklē aši citas meistares, kaut vai samaksāsi vairāk, bet reāli tagad vajag meklēt risinājumu, nevis cepienu.
Vai tiešām ligavai vajadzīgs šāds stress?

nē, līgavām nekad ne par ko nebūtu jāstreso, līgavām vajag savu menedžeri, kas streso viņu vietā, savu meistari, kas liek līgavu pirmajā vietā un bērnu nogrūž omēm, jo bērns taču nav līgava. un ome nav līgava, arī bērna māte nav līgava. tikai līgava ir līgava, visiem pārējiem jāperas kā var, un jāziedo viss, lai tik līgavai nebūtu stress.
21.09.2016 22:49 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
TalisQualis tava aspraatiiba ir galiigi garaam ;) es autores vietaa protams mekleetu citu meistari, bet taa kaza gan dabuutu dzirdeet skandaalu + paruupeetos par lielu antireklaamu!!! Jaa, jaa, siikais slims,pasaule paarstaaj griezties, BET profesionaale ( nu vismaz atbildiigs cilveeks) PATI atrastu citu meistari savaa vietaa un nesabojaatu cilveekam skaistaako dienu muuzhaa uzmetot un liekot stresot!! Kauna vairs nevienam nav muusdienaas?? Ar klientiem nav jaarekinaas vairs vai kaa?
21.09.2016 23:00 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
līgavai pasaule griežās ap sevi, māte ap bērnu. nu katrai mātei. tā vienkārši ir. un pieprasīt pretējo ir muļķīga laika tērēšana, to varētu veltīt jauna meistara atrašanā.
21.09.2016 23:03 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Nu normālai meistarei būtu kāda kolēģe, ko sarunāt un kas pieņemtu līgavu. Vairāk pie šādas meistares nekad neietu. Protams, ka bērns ir ļoti svarīgs, bet ģimeni un darbu ir jāprot nodalīt un nav labi, ja tas traucē viens otram.
Es saprotu, ka dažām ir vienalga kā izskatās viņu mati, nagi make up utt vai varbūt viņas pašas visu māk ideāli sataisīt, bet man, piemēram, tas ir ļoti svarīgi un negribētu pēdējā brīdī meklēt meistaru un pirms kāzām iet pie nezināma meistara. Pati es vairs nemācētu nagus uzlakot un matiem pat lokas nekad neesmu mācējusi uztaisit. Un pats galvanais es to pati nemaz negribētu darīt.
21.09.2016 23:09 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
līgavai pasaule griežās ap sevi, māte ap bērnu. nu katrai mātei. tā vienkārši ir.

+++
21.09.2016 23:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tas ir normāli, ka ģimene ir prioritāra.. tomēr nevajadzētu aizmirst arī par apkārt notiekošo.
Piemēram, ja ķirurgam kaut kas akūts noticis ar tuvinieku.. viņš neskries prom un neatstās pacientu ar vaļēju vēderu.. saorganizēs vismaz citu, kas iesākto pabeigs...
Protams, šī situācija nav tik estrēma, bet ideja jau tā pati..
21.09.2016 23:18 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
TalisQualis tava aspraatiiba ir galiigi garaam es autores vietaa protams mekleetu citu meistari, bet taa kaza gan dabuutu dzirdeet skandaalu + paruupeetos par lielu antireklaamu!!!

Neesi dzirdējusi par teicienu "karma's a bitch if you're one"? ;-)
21.09.2016 23:39 |

Reitings 733
Nee, neesmu, mani ezoteerikas murgi neinteresee :)
21.09.2016 23:42 |

Reitings 3647
Gunita24, man pēdējā dienu iepriekš atteica fotogrāfs un vari iedomāties - es automātiski neskrēju pie datora rakstīt cosmo, bet atradu citu ;-)
Tu plāno bērnus šajā laulībā? Ja jā, pamēģini iedomāties, ko tu darītu meistares vietā. Ne visiem ir vecmammas, kam atstāt bērnu.
21.09.2016 23:43 |

Reitings 3647
lindadada, ja tu par šo taisītu skandālu, tad man ir žēl tā vīrieša, kam nāksies (nākas?) tādu histēriķi paciest ;-)
21.09.2016 23:47 |

Reitings 733
Iespeejams tev raven taa ir pierasta lieta, ka meistari tevi uzmet peedeejaa briidii, man taa nav! Ja ir sarunaats konkreets laiks, vieta un par to ir samaksaats,tad darbs IR jaaveic, nevis japazvana un janostaada fakta priekshaa, ka vinja netiek, bet tu liiigavinj, dari ko gribi, kraasojies kaa maaki, man nospljauties. Jau tika piemineets vairaakas reizes, ka atbildiigs cilveeks, ar pienaakuma izjuutu vismaz atradiis citu savaa vietaa, kas spees veikt vinjas darbu, ja taa, tad probleemu nav, bet cik es sapratu no shis diskusijas, ka sarunaataa meistare pat to nav izdariijusi! Un taadaa gadiijumaa, jaa, tracis buutu, ir jaabuut atbildiibai un cienjai pret klientu, galu galaa vinja ir tavs netishais darba deveejs - nebuus klientu, nebuus naudas!
21.09.2016 23:53 |

Reitings 3647
lindadada, acīmredzot autore taupīja naudu un gāja pie meistares, nevis uz salonu. Un viņai jau bija negatīva pieredze ar šo meistari. Secinājums - autore nemācās no kļūdām un neprot plānot laiku, kā arī - salikt visu pēdējā brīdī nav gudrākais, ko pirms kāzām var izdomāt, jo jebkurā gadījumā var kaut kas notikt, kas šāda veida plānus izjauks.
22.09.2016 00:01 |

Reitings 733
Baigi interesanti juus kaazas plaanojat taadaa gadiijumaa :D tad cik vizaazhistes autorei vajadzeeja sarunaat? Ar 3 pietiktu, ja nu gadiijumaa 2aam gaadaas kas steidzams? Un ja ar pirmo viss buutu ok, tad zvaniit un atshuut paareejaas? Nu katram savs :D man arii bija sarunaata tikai viena meitene, kura paldies Dievam ir atbildiiga, bet nu taa jau ir mana rakstura iipashiiba - es nesheemoju praataa 101 scenaariju, kas var noiet greizi un ko dariit taadaa situaacijaa un zini, viss vienmeer ir noriteejis veiksmiigi un bez aizkjershanaas ;)
22.09.2016 00:07 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es gan domāju,ka tā darīt no meisteres puses nav jauki.
Ne jau visas meisteres spēj un var vairākus darbiņus darīt- meikapu uzklāt, matus veidot , manikīru izveidot, skaisti ,interesanti nokrāsot nadziņus.
Iet vienā vietā taisīt frizūru, otrā vietā -meikapu- aizņem neparedzētu laiku,lai nokļūtu no vienas vietas līdz otrai.
Sieviete gribēja visu pie vienas meisteres izdarīt,lai ieekonomētu laiku ,nevajadzētu pie vairākiem meistariem iet. Nav arī teikt,ka pēdējā mirklī varēs atrast vēlamajā laikā vienu meistari,kas visu veiks un tikpat kvalitatīvi kā iepriekš sarunātā. Tas ,tomēr ir risks. Ne visas māk labi veidot matus, ne visas grib piepūlēties un vēl ar lokšķērēm sev kāzu dienā veidot matus, it sevišķi ,ja aizmugurējās matu šķipsnas -visticamāk ,tāpat būs jāprasa,lai draudzene , vai arī kāda radiniece ieveido.
Kāzu diena topošā sieva grib būt kā princese par ,kuru parūpējas neviss pati sev visu veidot un stresot - iznāks vai ne,it sevišķi,ja ikdienā nelieto grimmu , nezin,kādus toņus izvēlēties, var nošaut garām ar tonālā izvēli, kā arī beigās izveidot pati sev tādu frizūru ar kuru kauns būs iet ārā no istabas.
Vai tās ,kuras dara citus darbus arī uzreiz ņem slimības lapu un nemēģina atrast kādu ,kas varētu pieskatīt bērnu,parūpēties par viņu?
Jā, parasti ir pierasta prakse,ka piezvana klientam ,atvainojas,ka nevarēs un uzreiz piedāvā variantus,kas ir brīvs tajā dienā un kas varētu veikt šo darbu.
Ar tādu attieksmi meistarīte zaudēs klientus, naudu.
Auklītes h izmaksā daudz lētāk nekā kāzu frizūra.
22.09.2016 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits