Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

subprodukti

 
Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Jūs gatavojat kaut ko no subproduktiem?
19.09.2016 11:38 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vispār jau arī saldēti dārzeņi skaitās pie šim , tā kā atbilde ir , jā , protams ....
19.09.2016 11:44 |
 
Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Jā, regulāri saldētavā stāv dārzeņu mixi ja nu kādu reizi negribās iet uz veikalu, lai ir ko fiksi piešaut pie rīsiem ;)
19.09.2016 11:46 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
19.09.2016 11:49 |
 
10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Manuprāt, tas ir domāts aknas, sirdis u.c.
Nē, neviens neēd neko tādu.Man pašai garšo cūku aknu mērce, bet ģimene smādē, tā ka netaisu.
19.09.2016 11:51 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Par subproduktiem dēvē tikai iekšējos orgānus, galvas, astes u.c., nevis dārzeņu mix, kas ir pusfabrikāti (t)
Pašai ļoti garšo aknas, mēle, bet sen nav taisīts..
19.09.2016 11:54 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Garšo sirds, aknas, mēle! Bet reti pati gatavoju subproduktus.
19.09.2016 11:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ēdu tikai aknas, kad sagribas (pieņemu, ka organisms pats prasa, kad trūkst kāds no vitamīniem, ko tās satur), bet pati uztaisu ļoti reti, ~ 1x pāris gados. Visus pārējos orgānus neēdu.
19.09.2016 12:02 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ok , meksikanka ir taisnība , es nolažojos .... Nē , es neēdu iekšējos orgānus , vienīgais , kas man garšo ir mēles salāti un aukstā gaļa , bet mēle , laikam, nav orgāns ....
19.09.2016 12:09 |
 
Reitings 205
Reģ: 16.01.2014
Subprodukti: aknas,nieres,plaušas,sirds,mēle,cūkas šņukurs,ausis,tesmenis,kuņģis,tie paši pauti....
Brīvdienās ar draudzenēm aizsākām šo tēmu,tāpēc nolēmu pajautāt šeit- cik daudz ir tādu,kas gatavo maltītes no šiem produktiem un cik bieži šie produkti tiek izmantoti. Varbūt pie reizes arī kādu recepti varētu dabūt,jo gribētu pamēģināt ko vairāk par aknu un mēles salātiem.
19.09.2016 12:16 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Man laikam sanāk reizi gadā aknu mērce klasiskajā variantā. Neko citu gan neēdu.
19.09.2016 12:17 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ceptas aknas, aknu salàti - varbùt reizi 2-3 mènešos, nieres lieku klàt soljankai, ,sen nav gatavota, bet tagad sagribèju :D mèli pati negatavoju, bet èst neatteiktos. Èdu mammas gatavotu aknu pastèti.
19.09.2016 12:23 |
 
10 gadi
Reitings 4798
Reģ: 29.01.2009
O jā, ēdam gan! :) Mani vecvecāki bija miesnieki, tādēļ šie labumi mums mājās bija katru nedēļu, tagad gan pērkam/gatavojam nedaudz retāk. :) Visbiežāk tā ir mēle želejā, pankūkas ar plaušām un aknas. :)
19.09.2016 12:29 |
 
Reitings 934
Reģ: 08.09.2015
Jā, edu gan - ļoti garšo aknas. Gan pastētē, gan mērcē, gan tādas kā aknu karbonādes. Mēli varu ēst, vislabāk patīk sasmalcināta kā plāno pankūku pildījums. Šad tad taisu vistu māgas. Asinsedas arī patīk. Sirdis arī varu ēst, lai gan sajūsmā neesmu.
Skolas laikā, kad bija aknu mērce ēdnīcas pusdienās biju sajūsmā, jo vienmēr varēju dabūt arī papildporciju :).
19.09.2016 12:35 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Diskusijas iespaidā izdomāju, ka pusdienās paņemšu aknas.. Atnācu, ieraudzīju, ka aknām ir piešauts daudz sīpolu, un atteicos. Bija dumji cerēt, ka kāds gatavos ēdnīcā aknas bez sīpoliem, kas laikam ir klasiskākais variants, pat klasiskāk nekā karbonāde ar siera cepurīti :D
19.09.2016 12:37 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
No subproduktiem ēsu tikai un vienīgi aknu pastēti, bet arī reti.
Tētis ir mednieks un kādus tik brīnumus viņš neēd, dažreiz bija jāiet no mājas ārā, kad mama viņam gatavoja ****** (labāk pat neteikšu ko).
19.09.2016 12:50 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Ēdu tikai aknas un reizēm mēli, pārējo neēdu.
19.09.2016 12:58 |
 
Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Aknas,nieres,plaušas,sirds,mēle,cūkas šņukurs,ausis,smadzenes.. tos visus ēdu,bet pati negatavoju. Pankūkas ar plaušām vispār ir mans mīļākais ēdiens,tāda īsta bērnības garša (l)
19.09.2016 13:03 |
 
Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Garšo aknas, mēle, cūkas šņukurs un ausis. Pati biežāk gatavoju aknu plācenīšus.
Sirdīm saku lielu fui un nē, vai nu nemāku gatavot, vai nepareizā recepte, bet pēc vienas reizes visas sirsniņas aizpeldēja podā :-D nevarēju dabūt sevī iekšā (s)
19.09.2016 13:19 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Mēles tiek bieži gatavotas un ēstas, par aknām arī esmu sajūsmā, bet veikalā tās nepērku, gaidu no laukiem un uzticamiem zemniekiem sūtītas, cūkas ausis varu ēst, bet nejūsmoju, garšo cūkas vaigs un stilbiņš, tiek gatavots vismaz 1x nedēļā pēdējā laikā. Nieres, plaušas labprāt ēstu, ja zinātu, kur dabūt tiešām labas.
19.09.2016 13:43 |
 
Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
Vistu aknas gatavoju diezgan bieži- ļoti garšo!
19.09.2016 13:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!