Nodevēji - cik bieži.

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Gribu uzzināt godīgu atbildi, pat varat neieslīgt sīkākās detaļās - cik bieži Jūs ir nodevis vīrietis? Piemēram, jūs uzsākat attiecības, kas atklājas pēc tam, ka nemaz nav bijušas attiecības? Kad atklājat, ka ir bijusi vēl kāda meitene, ar ko paslepus čatojis. Vai bijis vēl iepazīšanās saitos. Sēdējis tur paslepus.
Kad ir bijušas attiecības (ar visiem sapazīstināta utt) un tad vienā brīdī atklāj, ka patiesībā cilvēks ir nodevējs un nav pat īsti bijis tas viss nopietni?
Jā, kā var nojaust, esmu ļoti aizvainota (maigi izsakoties) un gribu zināt. Gribu normālus, nobriedušus stāstus par šo visu. Vai ir iespējamas vēl tīras attiecības uzbūvēt šajā gadsimtā. Un vai ir vīrieši, kas uzvedas kā vīrieši nevis sēž uz sievietes kakla. Ka mīl Tevi un patiesi iepriecināt vēlas un ir SAVSTARPĒJI tas viss, nevis tikai no viņa puses.
18.09.2016 22:57 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Sievietes nav lojālas tāpēc neviens nedusmojas kad met tos, kas met. Būtībā sieviete neuzmetīs tikai savus bērnus, bet vīrieši neuzmet arī draugus.
19.09.2016 00:44 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nē, nav bijis nekas tāds. Ir bijušas vienas nenopietnas attiecības, kad nebijām 100% uzticīgi viens otram, bet nopietnās attiecībās nē. Kaut arī jāsaka, ka flirtu es neuzskatu par krāpšanu vai nodevību, bet iepazīšanās saiti gan ir nesmuki.
19.09.2016 08:06 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Man iepriekšējās attiecībās bija tā, ka puisis 5gadus nebija izdzēsies no iepazīšanās lapām. Kad to atklāju, meloja, ka aizmirsis, bet vienalga tur vēl ir. Tagadējās attiecībās ar puisi iepazinos tajā lapā, kad beidzot (!!) apskatījos, kādi vīrieši vēl ir pasaulē, jo tajās attiecībās pat uz ielas nepētīju nevienu, likās, ka ir tikai viņš vienīgais un viss. Es ticu, ka ir vīrieši, kas nekompostrē meitenei smadzenes, ja jau paliek kopā un uzskata, ka ir īstie viens otram.
19.09.2016 08:07 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Honda - jā, tu neesi vienīgā, kam ir bijušas nožēlojamas attiecības. Man ir bijis iepriekš (ex attiecībās) no tādiem sīkumiem "Tu esi resna, neglīta" dzirdēt, līdz žņaugšanai un tam, ka man pēc operācijas bija no slimnīcas vienai pašai mokoties kaut kā mājās jātiek, jo puisis nevarēja pat uz stundu atprasīties no darba. Un visas dienas, ko es tur nogulēju, pats par mani neko neinteresējās (tikai atbildēja kad es ko rakstīju). Man bija arī tā, ka vasaras dienā braucām ar vēlo un viņš uzskrēja virsū, iegāza mani dubļos, es atsitu galvu un aizbrauca tālāk. Lūk, tās bija h****gas attiecības.
19.09.2016 08:14 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Honda, tavs stāsts nebūt nav tas trakākais. Es varu padalīties ar savu fantastisko pieredzi :-D
Biju attiecībās ar vīrieti 10 gadus, dzīvojām kopā, viss šķietami kārtībā. Līdz izrādījās, ka viņš mani ir krāpis visu laiku, no pašas pirmās dienas. Pa 10 gadiem ar kādām 50 sievietēm. Tostarp mūsu mājās, mūsu gultā
19.09.2016 08:23 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Esmu tikusi krāpta, gan visādā citādā ziņā nodota. Pārsvarā tās nodevības notiek jau stabilās attiecībās. Un tas ir tas moments, kad reāli plīst tās "rozā brilles" un saproti, ka ar to cilvēku nav pa ceļam.
Vēl jau atkarīgs no tā, kādā veidā tiek nodots un cik nopietni tas tiek uztverts.
19.09.2016 08:23 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
Koderlia, drīkst jautāt, kā uzzināji?
19.09.2016 08:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kordelia
Arprats:-/
19.09.2016 08:31 |

10 gadi
Reitings 1368
Man ik pa laikam uznāca aizdomas, intuīcija, tāpēc visu attiecību laiku biju ļoti greizsirdīga. Bet pierādījumu nekādu nebija, viņš rūpīgi visu slēpa.
Un mūsu attiecībās arī nekas nemainījās, ka varētu kaut ko "sajust", ka kaut kas nav tā. Tas nebija no sējas, ka sākumā attiecībās viss bija labi un tad sāka krāpt, un līdz ar to sieviete uzreiz sajūt atšķirību. Tā kā tā krāpšana bija no pašas pirmās dienas, tad es jau nemaz nezināju, kā būtu bijis citādi.
Bet pēdējā gadā viņš vairs nebija tik uzmanīgs, un es uzodu. Vienu reālu krāpšanas reizi. Izlasīju saraksti. Un tad es veicu pamatīgu izmeklēšanu un sapratu, ka tas ir bijis visu laiku.
19.09.2016 08:32 |

Reitings 7682
Ari man bijusi pardzivojumi, krapsana. Pati ari pec 12 gadu ilgam attiecibam, piekrapu. Man nav iluziju, ka var nodzivot bez sasnoliem. Nav ticiba ne viriesiem, ne vairs ari sev, ka gruta perioda kautkas netiek izdarits
19.09.2016 08:33 |

10 gadi
Reitings 1368
Bet tagad jau viss kārtībā ;) Saņēmos, izšķīros, pabiju kādu laiku viena. Tad atradu vīrieti, kurš mani apprecēja :) Šobrīd esmu ļoti laimīga, ka tiku vaļā no tā murga. Tagad man ir ko salīdzināt
19.09.2016 08:34 |

Reitings 7682
Kirdelia
Atceros tagad tevi, tavu stastu :) labi, ka tagad viss labi.
19.09.2016 08:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kordelia, prieks ka viss pozitīvi sakārtojies :)
Atceros tos laikus, kad biji tajās attiecībās..reizēm sirds sāpēja lasot Tavus komentārus..
19.09.2016 08:39 |

Reitings 97
Reģ: 24.03.2016
Pirmajās attiecībās nekas tāds nenotika, bijām kopā 2 mēnešus. Nākamās attiecības ilga ~5 gadi. Tajās nodevību piedzīvoju, ka nu tik turies. Melošanu, krāpšanu, tusiņu noklusēšanu, kur ir Tā pati meitene. Bija paralēli kopā ar viņu kādus 3 mēnešus. Es tiešām to nepamanīju. Mēs nedzīvojām kopā tajā laikā. Cik vēlāk sapratu, ka viņa nebija vienīgā. Jā, kad dzīvojām jau kopā, kādu brīdi uzturēju. Vārdu sakot, pēc pilnas programmas. Kad šķīrāmies, teica, ka neviens mani neizturēs āāā un spēlēja spēlītes un nelaida mani pie datora rakstīt kvalifikācijas darbu utt.
Tad bija viens puisis, kurš paralēli vēl tikās ar bijušo. Viņi turpināja seksuālas attiecības. Mēs nebijām diezko ilgi kopā. Pat mēnesis nebija.
Tagad esmu ar puisi, kas ir nesalīdzināms ar iepriekšējiem, nav licis vilties. (l) kopā būsim 3 gadus.
19.09.2016 08:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Arī esmu bijusi kopā ar cilvēku, kam actiņas šaudījās apkārt.. Bet teikšu godīgi.. Jūt, ka kaut kas attiecībās nav lāga, nav tā harmonija un komforts.. Tomēr ilgu laiku sevi māniju iestāstot, ka viss būs labi..tagad tik tāds sarežģīts posms dzīvē.. Nebija vērts :-)
19.09.2016 08:45 |

Reitings 97
Reģ: 24.03.2016
Tieši tā arī ir, ka to sāk vienkārši just, ka kaut ko nepasaka, kaut ko noklusē.
Biju jauna un muļķe.
19.09.2016 08:50 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Man arì ir pieredze ar nodošanu. Sākām satikties un viss bija rožaini. Es,protams,samìlêjusies lìdz ausìm. Pēc kāda laika sapratu,ka kaut kas nav ok. Viņš kļuva ļoooti greizsirdìgs-es ne tā paskatìjos,uz mani paskatījās,es pasmaidīju,es pasmējos utt. Viņš kļuva arvien greizsirdìgāks un psihiskás. Katra scēna pàrvērtās par drāmu. Es cerēju,ka viss sakārtosies,bet nu... Viņš sāka slēpt savu mob. Vai arī slepus kaut ko pētīt. Teicás,ka neesot reģistrēts draugos utt. Lìdz vienā dienā man pienāca vēstule no kādas "labsirdìgas"dāmas,ar tekstu :"Tu gan jau nezini,bet viņš ar mani tiekās. Jau tik un tik ilgu laiku. Tikai nesaki viņam,ka pateicu". Protams,ka es gāju pa gaisu un viņš mani pagrūda. Mēs kopā nedzìvojām. Es vnk savācu savas lietas. Aizbraucu. Un nekad vairs neatgriezos. Nomainìju nr.utt.
Pēc kāda laika satiku vīru. Tùlìt svinēsim 8 gadu jubileju. Varu teikt vienu,ka būs grūti atrast cilvēku,kurš mani mìl vairāk par viņu. (s) Protams,abpusêji!(l) un,jā,es ticu,ka pastāv ìsta mìlestība!(l)
19.09.2016 08:59 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Un vēl! Esi cilvēks un dod otro iespēju,bet neesi muļķe -nedod trešo. Ar šodienas prātu varu teikt,ka nekad tik ilgi "nemarinētu" sliktas attiecìbas.
19.09.2016 09:03 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Oi, ir bijis traki.. Un es nesaprotu, kā visu to var neredzēt? Labu laiku draudzējāmies, nu ideālās attiecības, es teikšu! Viss, ko var vēlēties, uzmanība, pārsteigumi, romantika, atbalsts grūtā brīdī, un tas viss notika, viņam paralēli esot ar divām meitenēm. Kā? Es joprojām nesaprotu. Man nebija pat vismazāko aizdomu, tikāmies bieži un lieliski pavadījām laiku. Kopā nedzīvojām, bet biju tuva ar viņa ģimeni, tur arī pavadīju daudz laika. Un tad pēc attiecību beigām, pie kurām es (it kā) biju vainīga, izrādās, ka tomēr ne manī tā vaina bija.. Bet gan tajā, ka mūsu attiecību laikā viņam bija paralēlas attiecības ar vienu meiteni jau vairāk nekā gadu, un pa vidu vēl tam visam viņš ir paspējis pārgulēt ar divām manām tā brīža draudzenēm. (Nemaz nejautājiet, kā šādus cilvēkus var saukt par draudzenēm, jo nevar..). Ja man būtu radušās kaut mazākās aizdomas, pievērstu vairāk uzmanības tam, ko viņš dara, un vai tiešām dara to, ko teicās darām, bet nu nebija ne vismazākā zirnīša aizdomu, jo attiecības tiešām bija ideālas, un jo tālāk tas viss gāja, jo labākas tās palika! Skatos atpakaļ un nesaprotu, kā varēju neredzēt..
19.09.2016 09:08 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
meitenes vispar sausmas ta palasot ko jums ir bijis japardzivo ,man kad bija 17 gadi iepazinos ar savu lielo milu o ja roza brilles istais vienigais uz muzu,ka tad sakuma viss bija skaisti ,vai ari tie gadi tagad patinot lentu vinam bija mode piedzerties ar draugiem un nakti nebut majas,ta kaut ka atkodu ka kontaktejas ar vienu meicu,kas tur bija nezinu pec 5kopa pavaditiem gadiem saku just kaut kas nav labi biezi pazud ,dzerstulo nav majas,kad nopunkojusies zvaniju vinam,pacela meitene ar teicienu zini ko mes tikko darijam!!! tas bija man soks nekad neiedomatos ,ka vins var ta izrikoties ,tas ari viss beigas,liela maciba dzivei un turpmak tikai pec maniem noteikumiem
19.09.2016 09:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits