Oi, ir bijis traki.. Un es nesaprotu, kā visu to var neredzēt? Labu laiku draudzējāmies, nu ideālās attiecības, es teikšu! Viss, ko var vēlēties, uzmanība, pārsteigumi, romantika, atbalsts grūtā brīdī, un tas viss notika, viņam paralēli esot ar divām meitenēm. Kā? Es joprojām nesaprotu. Man nebija pat vismazāko aizdomu, tikāmies bieži un lieliski pavadījām laiku. Kopā nedzīvojām, bet biju tuva ar viņa ģimeni, tur arī pavadīju daudz laika. Un tad pēc attiecību beigām, pie kurām es (it kā) biju vainīga, izrādās, ka tomēr ne manī tā vaina bija.. Bet gan tajā, ka mūsu attiecību laikā viņam bija paralēlas attiecības ar vienu meiteni jau vairāk nekā gadu, un pa vidu vēl tam visam viņš ir paspējis pārgulēt ar divām manām tā brīža draudzenēm. (Nemaz nejautājiet, kā šādus cilvēkus var saukt par draudzenēm, jo nevar..). Ja man būtu radušās kaut mazākās aizdomas, pievērstu vairāk uzmanības tam, ko viņš dara, un vai tiešām dara to, ko teicās darām, bet nu nebija ne vismazākā zirnīša aizdomu, jo attiecības tiešām bija ideālas, un jo tālāk tas viss gāja, jo labākas tās palika! Skatos atpakaļ un nesaprotu, kā varēju neredzēt..