Vatson, mīļā, tavai zināšanai šis smaidiņš " :-P " nav lūpas uzmešana, tas gadījumā, ja neesi informēta. Citādāk neizprotu, kur tu esi izrāvusi, ka esmu uzmetusi lūpu. Komunikācija ar tevi ir vienkārši bezjēdzīga ;-)
Es saprotu, ka daudzi citu domas un uzskatus min pēc paša uzskatiem. Tev ir tik grūti saprast, ka man patīk kaut ko patiešām darīt sevis dēļ. es taču negrasos ar galvu sienā skriet ar tevi turpinot sarunu par tik muļķīgu tēmu.
raven, tev dzīvē ko īsti mainīs manas atbildes? Tu domā, ka cenšos sevi kaut kur un kaut kā attaisnot? Nu, lai Tev mierīgāka diena, tad..
1. Jā, agrāk krāsojos, akcentējot acis, jo man kā jaunai meitenei tas patika un, protams, baudīju arī uzmanību, bet tādu baudīju arī klinškāpšanas nometnēs bez kosmētikas, izmirkusi, putekļaina :D
2. Es savam vīram patīku ar un bez make-up. Viņam nepaīk, ja lietoju tumšas ēnas. Es pati zinu, ka man tādas nepiestāv (smokey eyes) un tādas arī neizmantoju. Viņam pašam ir dienas, kad patīk, ja tās nenormāli retās reizes pārsteidzu viņu ar košāku lūpukrāsu uz kādu pasākumu. Man arī patīk, ka ar kosmētiku varu kaut ko atsvaidzināt savā izskatā un padarīt to citādāku.
Pajautā tik, ko es ar savu vīru neesmu izrunājusi, grūti pat iedomāties :D
Ok, meitenes, patiešām man šis cirks ir kļuvis garlaicīgs. Saudzējiet savus bērnus! ;-)