Ledussirds ieliktas bildes šķiet pilnīgi normālas, gaumīgas, skaistas meitenes, vienīgais, ko ievēroju, make up varēja nebūt (vaigu sārtums utml), bet mati, apģērbs - tieši manā gaumē. Es uzskatu, ka ir forši ģērbt bērnu skaisti, tāda nedaudz pieaugušo stiliņā (nu kā tajās bildēs), nevis kaut kādas spīguļainās utml bērniem paredzētās drēbēs ar kaut kādām zombijbārbijām, ponijiem vai kas tagad stilīgs. Kaut gan ja kāds smuks krekliņš ar attiecīgo tēmu, bet apakšā normālas bikses, nevis ne pa ķeksi puķaini legingi, tad arī tas izskatītos labi. Mani saista gaumīgi cilvēki, gan grūtnieces, gan jaunas mammas, gan mazi bērni. Protams, tur vajag zināmu finansiālu stāvokli, lai pavilktu šādu dzīvesstilu.
Sarkani nagi, spilgts make up utt. man nav saprotams, bet kaut kas mazs, bērna ādai nekaitīgs, neitrālas krāsas - kāpēc gan nē, ja meitenei pašai interesē. Vispār ja man būs meitene, es jau no maziem gadiem viņai gribētu mācīt, kā labi izskatīties, kā labi ģērbties, kā labi sevi kopt utt. Nevis tā, ka 15 gados man izaugtu kaut kāds emo ar spilgti rozā matiem, plēstiem džinsiem un drausmīgu make up, kuru viņa pirms nakts nemaz nenotīrīs. Protams, ja izaugtu tāda, pieņemtu arī tādu, bet gribētu tomēr dot savai meitai kaut ko labāku, lai viņa pamatskolā neizskatās kā frīks.
Pati es nemāku baigi labi krāsoties, nav tā, ka ļoti cacojos, mani īsti nemācīja, kā, piemēram, labāk attīrīt ādu, varbūt tāpēc gribas gan pašai to labāk iemācīties, gan meitai iemācīt, lai viņai jau ir šādas zināšanas no pusaudžu gadiem.