kosmētika bērnam.

Reitings 59
Reģ: 13.03.2016
šodien stāvēju veikalā pie kases blakus apstājās apmēram 10-11.gadīga meitene, vińai bija tik daudz kosmētikas, ar daudz es nedomāju skropstu tušu, bet gan tonālo, konsīleri, pūderi, bronzeri, skropstu tušu, uzacis. dodoties mājās nodomāju, ka es savos 15.gados iztiku tikai ar skropstu tušu, protams es nenosodu, vai kādi citādi nesaku, ka tas ir slikti, vai ko tādu, jo par to jādomā vecākiem, vienkārši no malas izskatījās sasodīti jocīgi un smieklīgi. :D tāda kā maza " sieviete ", ko jūs domājat par kosmētiku tādā vecumā, vai domājat, ka tādos gados vispār ir vajadzīgs makeup?
būs interesanti palasīt, klāt arī droši varat pievienot no, cik gadiem jūs lietojāt kosmētiku un kādos daudzumos. :)
jauku jums visiem atlikušo dienu! :)
18.09.2016 18:31 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Esmu noteikti pret,ja kosmeetiku liek taadiem beerniem,kaa 3+!Esmu redzeejusi gan nokrasotas luupas,gan sarkanus nagus uttIzneemums vieniigi vareetu buut tad,ja jaauzstaajaas kaada teaatra izraadee utt.
Nu tiiniisu vecuma meitenes gan es saprotu!No vienas puses varbuut nemaz nav slikti maaciities,kaa uzlikt kosmeetiku.Aatraak vai veelaak, visas meitenes saprot,kas izskataas labi un kas nee-nu vienmer buus izneemumi!
19.09.2016 01:21 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
es kādos 14 gados arī mālējos uz vella paraušanu, liku tonālo (lētāko, random tonī no mazpilsētas vietējās bodes), spilgtu lūpeni (jo smuka krāsa un pofig kā izskatās), tušu u.t.t. Un pats trakākais- nemaz vakarā netītīju nost, no rīta apslaucīju tušu, kas izsmērējusies zem acīm, uzklāju jaunu kārtu un aidāāā. Bet tas bija tāds periods, kas pārgāja pēc aptuveni gada un tad ilgi nekrāsojos nemaz.

Tāda biju arī es. Vēl klāt lielie apļu auskari. :D
Pēc tāda perioda krāsojos, lai izceltu acis, uzacis un seju kopumā un tā turpinu arī tagad. Tagad jau ir visi tiek konturingi, kas izskatās bildēs labi, bet tuvumā traki biezi, nedomāju, ka tas ir kaut kas labs, bet tas periods katrai otrajai jāiziet.
20.09.2016 13:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits