Esmu ekstraverta un patīk runāt,bet par "normālām" lietām. Tiešām vienmēr ir kaitinājis,ka kāds stāsta ko ēdis,ka vannā bijis,un tādas pašsaprotamas lietas. Riebjas,ka soc tīklos liek katru savu darbību. Man tagad ir viena tāda PROBLĒMA. Bērnības draudzene nepietiek tas,ka katru dienu liek facebook visu ko darījusi,(tam vismaz var nesekot), bet man ne saukta ne aicināta GANDRĪZ KATRU DIENU whatsupā sūta visu ko darījusi,ko ēdusi,ko nopirkusi,ko māsa nopirkusi,utt. un to visu vel ar neskaitāmām bildēm. Viņa nepārspīlējot var nedēļu runāt par šampūnu ko tagad lieto un redz man ir jāzina kādu kosmetiku viņa lieto. Viņa UZSPIEŽ man savu dzīvi,atskaitās par visu it kā man nebūtu savas. Es nespēju noticēt pati,ka tā ir realitāte. Liekas,ka nav pilns rublis,goda vārds. un viņa ne man vienīgajai to sūta. Nesen biju uz dz.dienu,tur arī ar tel. rokā visu laiku,un atnes atkal savu kosmētiku un rāda ko viņa ir nopirkusi. atkarība konkrēta. Es nevaru nobloķēt,nebūtu pieklājīgi,jo satiekot klātienē,tā nekaitina,bet tā sūtīšana nevis vienā textā,bet pa 1 teikumam un man tel. visu laiku skan,jo nāk ziņas. esmu teikusi,nelīdz. pēc tam jūtos nikna un iztukšota