Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vilcināt seksu - labi vai slikti

 
Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Esmu šeit lasījusi diezgan daudz diskusiju, kurā parādās daudzu dāmu nostāja, ka pirmo seksu vajadzētu atlikt. Proti, ja vīrietis ir ieinteresēts, tad viņš pagaidīs, kaut vai vairākus mēnešus. Šāda pieeja noteikti strādā un ir saprotama: jo vairāk laika un resursu vīrietis ieguldīs, jo nepatīkamāk viņam būtu šādas attiecības pārtraukt. Taču ir labi arī uzdot jautājumu - uz kādu tieši vīriešu tipu šāda pieeja darbosies veiksmīgi?
Iedomāsimies burvīgi vīrieti, kam viss dzīvē ir labi un ar ko būtu vēlme veidot attiecības, kam ir labs darbs ar labu atalgojumu, laba fiziskā forma un veselība, plašs draugu un paziņu loks.
Ņēmot vērā, ka darbs ir labi apamaksāts, tad arī darba pienākumi visdrīzāk aizņemtu vairāk kā 8 stundas dienā. Visdrīzāk tā būtu darba diena no paša rīta, līdz 8 vakarā katru darba dienu kā arī specifiski darba pienākumi brīvdienās.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu vajadzība un vēlme papildus mācīties un papildināt gan profesionālās zināšanas, gan vispārīgu erudīciju. Respektīvi, noteikts laiks būtu jāvelta dažādiem kursiem, semināriem, vienkārši literatūras lasīšanai. Vairāku dienu komandējumi ārzemēs, utt. utj.
Labs augums un veselība sevī ietver daudz fizisko aktivitāšu. Trenažieru zāle 3x nedēļā, baseins reizi nedēļā, papildus kāds futbols ar draugiem un teniss ar darba kolēģiem būtu norma.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu plašs draugu un paziņu loks, ar ko ik pa laikam vajadzētu arī satikties, dzimšanas dienas un speciāli pasākumi, uz kuriem vajadzētu aiziet vienu, divas reizes nedēļā.
Cik daudz brīvā laika šādam vīrietiem ir? Darba dienu vakari? Brīvdienas?
Tālāk - cilvēkam ir harmoniska attīstība, respektīvi viņam ir ne tikai attīstīts prāts, bet viss ir labi arī attiecībās ar cilvēkiem, viņam noteikti būs arī viegli pieejams sekss. Respektīvi, mierīgi var uzzvanīt kādai no draudzenēm, ar ko ir saglabājies labs kontakts un ar ko ir sex-only, vai sliktakajā gadījumā samaksāt par labi pavadītu laiku priekš viņa nelielu summu, kāpēc gan nē?
Un tagad iedomājaties situāciju, viņš kaut kur iepazinās ar jums un jūs satiekaties pirmo reizi. Viss ir labi - jums ir skaists smaids, jūs smejaties un viens otru pievelkat. Satiekaties otro reizi, jūs pavadat kopā vēl vienu vakaru, komunikācija iet raiti, patīkami un pozitīvi.
Un tad viņš jūs vakara gaitā grib noskūpstīt, bet jūs izdomājat pielietot šo stratēģiju - pavilcināsim. Es otrajā randiņā nebučojos.
Jautājums - kāda būs šāda vīrieša reakcija? Vai viņš būs ieintriģēts? Visdrīzāk, viņš ieraudzīs, ka kaut kas te nav, kaut kādas nevajadzīgas barjeras, priekškam man tas ir vajadzīgs? Ka sekss, spriežot pēc šīs reakcijas, tiks atlikts vēl uz 3 nedēļām. Tāpat ir pilns ar darbiem, paralēli vēl draugi aizcina uz pasākumu, kurā būs daudz jauku dāmu. Turklāt, viņš labi apzinās, ka zaudētu laiku atpakaļ neatgūsi, ka katru stundu viņš varētu nopelnīt noteiktu summu un kopsummā prieks no šī pasākuma pazūd.
Tas ko es gribu ar šo pateikt, ir tas, ka gatavība gaidīt vairākus mēnešus būs tikai tādam cilvēkam, kam nav citu variantu, tā teikt tipisks lūzeris. Vai arī tāds, kas grib seksu principa pēc. Un pēc seksa pazudīs.
Tad veidojās paradoksāla situācija, ka meitene domā, ka uzvedās ļoti pareizi, jūtās kā tāda princese, kas šķiro džekus, lai atrastu vislabāko. Bet beidzās viss ar tipisku situāciju, ka dāmai jau ir 30 gadi, bet adekvāta vīrieša vēl nav un galu galā visi vīrieši tiek uztverti kā lopi.
Vai es saku, ka vajag lekt gultā jau pirmajā vakarā? Nebūt nē. Bet ir jāapzinās, ka liekot vīrietim gaidīt vairākus mēnēšus, kāds ir nolemts audzināt bērnus ar vājiem gēniem.
17.09.2016 17:26 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Tā teikt, pārdabisks cilvēks aprakstīts teksta pirmajā daļā, un tiesa, arī ļoti primitīvs.
17.09.2016 17:33 |
 
Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Pārdabisks cilvēks ir tāds, kam ir labs darbs un adekvātu sociālo dzīvi, vai tāds, kas nodarbojas ar sportu? :-D
17.09.2016 17:37 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
:D mēģinājums iebiedēt? Tipa, ja lauzīsieties, paliksiet vienas ar pieciem kaķiem?
Nav jau, lielākoties, tā novilcināšana speciāla un stratēģiski plānota. Nu ko darīt, ja negribas piektajā randiņā ar čali gulēt? Spiest sevi to darīt, tipa "Aizver acis un domā par Angliju"?
Nu ja superveiksmīgajam čalim ar superkruto karjeru sporta zāle, draugi un vecas brūtes iepazīšanās periodā ir svarīgākas, nekā izbrīvēt pāris stundas vakarā laika pavadīšanai ar mani - nu tad neko, jāčāpo uz patversmi pēc kaķa.
17.09.2016 17:40 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
...Un ja godīgi, es pat tīri teorētiski nespēju iedomāties, kur augstāk aprakstītā vīrieša dzīvē būtu vieta konkrēti MAN. Viņam derētu sieviete, kam ir stipri vien līdzīgs dzīvesveids. Es tāda neesmu, attiecīgi, maz ticams, ka mums būtu pietiekoši daudz kopēja. Tātad, mums tāpat nekas nesanāktu, vienalga, bučot viņu pirmajā, otrajā vai tešajā randiņā.
Kā spermas donors (lai neaudzināt ģenētiski mazvērtīgu bērnu) - nu par tādu variantu izmisuma gadijumā var padomāt :) Bet nu, ja plāns ir tāds, tad lauzties nav īsti loģiski.
17.09.2016 17:51 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Darbs no astoņiem rītā līdz astoņiem vakarā plus darba pienākumi nedēļas nogalēs. Pieņemsim, ka vīrietis, lai saglabātu labo veselību, velta pietiekami daudz laika miegam un pie miera dodas vienpadsmitos vakarā, bet higiēnas lietām atvēl minimums pusstundu pirms miega, un tas nozīmē, ka desmitos vakarā jāatliek malā visas ar miegu un higiēnu nesaistītās darbības. Pāri paliek divas stundas, no kurām kāds laiks tiek veltīts mājupceļam no darba. Tālāk - atlikusī 1,5 stunda katru darba dienas vakaru, ko veltīt citām aktivitātēm, rezultātā - 7,5 stundas. Šajā laikā jāpaspēj 5 reizes (iekļaujot peldbaseinu un futbolu ar draugiem) nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, satikties ar sievietēm un vēl apmeklēt seminārus, lasīt izglītojošus materiālus, pieņemot, ka kultūras pasākumi tiek atlikti uz nedēļas nogali un cilvēks ir robots, kas neēd un nenokārto dabiskās vajadzības, bet tik vien kā veic tehnisko apkopi reizi pusgadā kā jau mašīnām pienākas.
Saki, lūdzu, autor, vai Tev tas nešķiet absurdi?
17.09.2016 18:01 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Interesants pārspriedums, nez kāds notikums tavā dzīvē pamudināja uz šo.
Bet tava sacerējuma galvenā atslēga ir tā, ka šis aprakstītais vīrietis pašlaik nemeklē stabilas un nopietnas attiecības, vai nu nevēlas tās ar tevi, citādāk visas aprakstītās ''problēmas'', kas saistās ar laiku un visu pārējo var kopīgi atrisināt.
17.09.2016 18:03 |
 
Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Pilnīgi piekrītu 57days rakstītajam.
17.09.2016 18:03 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man tas apraksts izklausās kā kaut kāds case study darbā - analīze, plānošana, stratēgija. Turklāt liekas, ka pirms pirmā randiñā, vajadzētu pieprasīt vīrieša dienasgrāmatu, lai pārbaudītu, kuros laikos es varētu 'ievietot' sevi un pārliecināties par izplānoto fiziskās tuvības laika precīzumu.
Ja par pašu tēmu, neticu īsti tādai plānošanai, man tomēr ir svarīga vismaz dałēja romantika vai jūtu kīmija (vai nu kā, kurš izvēlas dēvēt šo sajūtu).
17.09.2016 18:08 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vīrietis, kurš jau ir sasniedzis gana lielus augstumus karjerā vairs nestrādā kā darba zirgs līdz vēlai naktij un var ne tikai strādāt peļņai, bet gan savam priekam - attiecīgi menedžējot savu darba laiku pēc saviem ieskatiem. Bet nu tas tā...
Mani tāds vīrietis neinteresētu - aprakstītā vīrieša tips neciena sievietes un uztver tās par lietu, kuru vērtē pēc izskata un ātras pieejamības. Izklausās nenopietns un neuzticams, jo vienalga - iedošu es vai kāda cita - viņam tā nav vērtība, bet gan iegriba. Ja viņš meklētu sev sievu - vērtētu pēc pavisam citiem kritērijiem, ne tiem, kas aprakstā.
Kopumā - ļoti nepatīkama vīrieša apraksts.
17.09.2016 18:14 |
 
Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
Nu ja superveiksmīgajam čalim ar superkruto karjeru sporta zāle, draugi un vecas brūtes iepazīšanās periodā ir svarīgākas, nekā izbrīvēt pāris stundas vakarā laika pavadīšanai ar mani - nu tad neko, jāčāpo uz patversmi pēc kaķa.
17.09.2016 18:17 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nedaudz kompleksains domāšanas veids...
Ar šādu skatījumu nav brīnums, ka sievietes piedzīvo vilšanos, kad pārguļ ar domu - ievilināt veci savos tīklos.. bet viņš.. dodas tālāk..
17.09.2016 18:17 |
 
Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Godīgā, kas tieši tur ir absurds? Ir daudz cilvēku, kas strādā no 9 līdz 20? Varbūt LV saistībā ar darba likumu tas nav tik izplatīts, bet ASV un Londonā tas ir pilnīgi normāls darba režīms. Finanšu nozarē 100+ stundu darba nedēļa ir pavisam adekvāta parādība Londonā. Arī Latvijā noteiktās nozarēs ir tāds režīms, no 9 līdz 20:00 katru dienu, reizēm ātrāk, reizēm ilgāk.
Sports ir pilnīgs must jebkuram sevis cienošam vīrietiem, te var padiskutēt par daudzumu. Bet nu baseins + trenažieru zāle labas formas uzturēšanai arī ir tā kā nepieciešams. Varbūt zāli var samazināt līdz 2x nedēļā un iekļaut peldēšanu uzreiz pēc trenažieru zāles, vai arī reizēm izlaist futbolu ar draugiem vai kolēģiem (kas ir cita tipa slodze - dinamiska skriešana, kas arī ir absolūti nepieciešama), bet jebkurā gadījumā bez tā nevar.
Lasīt un izglītoties, celt savu kvalifikāciju ārpus darba laika arī ir tā kā neaizvietojama nodarbe. Tāpat kā tikties ar draugiem, ģimeni, radiem un apmeklēt kultūras pasākums.
Tā nav utopija, bet jebkura reprezentabla jeb veiksmīga vīrieša ikdiena. Ja kāds punkts no šā visa izpaliek, tad visdrīzāk arī vīrieties nav harmoniski attīstīts.
Attiecīgi, vīrietis tiešām arī ieplāno randiņu un sagatavo plus mīnuss, cik tas viss varētu aizņemt pēc laika un cik tas viss varētu izmaksā. Tas ir primitīvs vīrieties? Vai drīzāk racionāls? Loģiski domājošs, kas nevis pieiet problēmām dzīvē reaktīvi, bet izplāno savu grafiku uz priekšu? Es te nerunāju par absolūtu bezjūtu robotu, bet, manuprāt, ir tāda noteikts cilvēku slānis, kam ir attiecīgs pienākumu līmenis dzīvē, kas nevar īsti izpalikt bez noteiktas plānošanas intensīva darba laikā.
17.09.2016 18:28 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Kā var bāzt visus vienā maisā? Tādu vīriešu vidū, kā aprakstīts, mēdz būt tādi, kas pasūtīs tādu meiteni tālāk un nečakarēs savu laiku un nervus, un būs tādi, kas būs laimīgi, ka satikuši tādu meiteni un centīsies viņu dabūt. Nu nav visi vienādi. Jo vairāk kaut ko plāno un shēmo savstarpējās attiecībās, jo neveiksmīgākas, slimīgākas un nedabiskākas tās būs. Ir jāpaļaujas uz sevi, savām jūtām, vēlmēm un saskaņā ar tām jāizdara izvēle par labu vienam vai otram cilvēkam, agrākā vai vēlākā laika posmā. Tas arī viss...
17.09.2016 18:30 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Pieņemu, ka esi vīrietis. Pastāsti, lūdzu, kā ar šādu dzīvesveidu atrodi laiku ienākt sieviešu forumā un uzrakstīt veselu noveli ar savu sāpi?
17.09.2016 18:33 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Mani tāds ''vispūsēji attīstīts'' vīrietis nemaz neieinteresētu, ne seksam, ne kam vairāk.
17.09.2016 18:40 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Ta ir, kad pornogifus vairs nevar likt, jāsāk domāt asprātīgāku veidu kā izprovocēt cosmo vistas :D
17.09.2016 18:44 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es domāju, ka visa šī funktierēšana ir nekēdzīga. Ir jārīkojas tā, kā jūt.
17.09.2016 18:51 |
 
Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Vispār tu man kādu atgādini. :-D;-)
17.09.2016 18:52 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ienacu un palagu nelasiju, atkal tas ar savu verbalo sapnu caureju.
17.09.2016 19:01 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Šeit ir aprakstīts vecpuisis. Šādam cilvēkam vispār nav laika meitenei un ģimenes veidošanai, visticamāk anv laikā arī seksam un viņš fiski norauj kulakā dušā, jo visu seksa laiku atņem sporta zāle, peldēšana, futbols ar draugiem un viss cits tas bulšits. Es šādu vīrieti negribētu, jo viņam nebūtu laika man.
17.09.2016 19:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits