Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dzimumzīme.

Reitings 45
Reģ: 14.07.2014
Sveiki. Gribēju pajautāt dažas lietas, varbūt kādam ir tā bijis vai vairāk saprašana.
Tātad kā jau normāli visiem cilvēkiem uz ķermeņa ir dzimumzīmes, taču pirms kāda laika man parādījās nedaudz zem krūts sārts plankums, kurš ir nedaudz uz āru. Izskatās pēc dzimumzīmes, taču nevis kā visas, bet sarkana. Tiešām izteikti sarkana, zinu, ka dažiem tādas ir, bet tās ir vairāk ādas krāsā. Izmērā nav diez ko liela, aptuveni 1mm. Bet tas nav vienīgais, nedaudz zemāk pie vēdera arī ir tāda tipa veidojums, sarkans, bet vēl izteikti mazāks, izskatās, takā būtu veikta pote.. palicis sarkans punktiņš.. Un tādi kopā ir kādi 4 uz ķermeņa. Varbūt nav liela satraukuma šeit nemaz vajadzīga, bet ar kaut ko tādu saskaros pirmo reizi. Prātīgāk jau būtu aiziet pie kāda dermatologa, bet esmu izbraukumā un Latvijā kādu laiku nebūšu, tāpēc domāju griezties pēc palīdzības pie jums. Mātei googlei šoreiz negribas prasīt, kas tas varētu būt, jo tur atbildes ir bez maz vai, ka jāguļās uz nāves gultas. Paldies iepriekš :)
16.09.2016 17:43 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Tā varētu ugunszīme jeb hemangioma.
Grūtniecības laikā arī man parādījās vairākas, bet īpaši par to nesatraucos. Viena ir arī virs krūts jau kopš sevi atceros. Droši vien vajadzētu pārbaudīt. Manai meitai ir diezgan liela hemangioma uz sāna, bet ārsti apgalvo, ka tas ir labdabīgs ādas veidojums un, ja vien neizplešas lielumā, nekas ar to nav jādara, tikai jāsmērē želejveida smēre, kuras sastāvu neatceros. Par smēres efektivitāti nemācēšu spriest.
16.09.2016 17:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)