2 nepatīkamas lietas attiecībās

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Var jau būt, ka cepos par niekiem, bet lai nu kādus komentārus es par sevi saņemtu, es saņēmos, lai padalītos ar jums šajās 2 problēmās, kas tiešām krīt uz nerviem. Gribas apzināt viedokļus, kāda būtu citu meiteņu attieksme.
Tātad problēmas ar draugu.
1. Lieta. Es pa dienu, vienu vai divas reizes apjautājos, kā iet darbā, vai kaut ko tml. Nu traka uzbāšanās būtu traka, bet vienreiz pajautāt kā iet taču ir okey, vaine? Labi, cilvēks strādā, tad neatbild. Par to es neapvainotos. Bet darbalaiks beidzas 17os. Un vienmēr ap 16iem klientu skaits jau sāk sarukt,dažreiz nav vispār, tad redzu ka ir bijis gan iekš facebook, gan draugiem, nu, kā saka, apzinājis kas kur jauns. Uz manām sms atbildēm nav bijis. Kā iet man nav prasījis. Kad atnāk mājās dažreiz uzprasu kāpēc man neatbildēja. Nebija laika. Kā pabeidza darbu tā devās mājup. Nu kāpēc jāmelo? Pusstundu soctīklus čekoji. (t)(t)(t)
2. Lieta. Kā jau meitene māju kārtoju es. Bet viņš to nenovērtē. Labi, man nevajag pateicību, bet vismaz elementāri aizvākt savu krūzi tu vari, spilvenus neizmētāt, atvilktnes aiz sevis aizvērt, trauku nomazgāt, gultu saklāt, tukšo riekstu paciņu nelikt zemē, bet ielikt miskastē (e) Es jūtos kā kalpone! Un tā jau neko nesaku, bet dažreiz iet pāri malām un tā arī pajautāju, tu nevari pats aiz sevis savākt, kāpēc man visu laiku jākārto? Un atbilde ir, ka kas tev jākārto, te viss ir kārtīgs, vispār nekas nav mainījies ne pirms ne pēc kārtošanas. Ak ja? Tiešām? Vienmēr saku - labi, nedēļu nekārtošu, ja jau tu nejauc, tad apskatīsimies kādos mēslos būsim pēc nedēļas(e) Bet vienmēr apžēlojos.
Cerams esmu gatava pat nievājošiem komentāriem, bet labāk rūgta patiesība. Ko jūs par to domājat?:-|:-/
16.09.2016 15:59 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Un tagad iedomajies katru dienu, ka iet darba? 30 min pirms darba beigam? Labi, ok. un ta katru dienu....KATRU...:-O
16.09.2016 23:08 |

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Izskatās ka rīdziniece nepajokam aizsvīlusies. :-(:-D:-D:-D
16.09.2016 23:09 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Kur kuram niez, tur tas kasās. :D
Man jau šķiet, ka jūs pārspīlējiet ar autores nolikšanu par pāris SMS.
Imho, viņi vnk nav uz viena viļņa un tur pietrūkst normālas izrunāšanās un vienam otra vajadzību saprašanas...
16.09.2016 23:47 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Es šādas attiecības negribētu. Par to mājas kārtošanu vēl varētu mēģināt runāt un varbūt viņš saprastu, bet neatbildēšana uz sms, tomēr liecina par attieksmi un pret sevi šādu attieksmi negribētu. Nu, es nevaru saprast kā mīļotā cilvēka sms var kaitināt un kā uz to var neatbildēt it sevišķi, ja tā ir tikai viena sms dienā.
17.09.2016 00:14 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Laiku atpakaļ es katru dienu saņēmu vienu sms - kā sokās? Katru. FAKING dienu! Viena šāda sms mēnesī -štrunts. Bet katru dienu, man vēl šodien vārds sokas riebjas līdz ārprātam! Nu nekā nesokas! Kas var mainīties pa dažām stundām vai dienu? Nesūti tādas īsziņas, tas ir lieki, uz viņām nav ko atbildēt un viņas vienkārši tracina ja atkārtojas dienu no dienas.
Par 2. punktu - audzini veci. Abi strādā, abi kārto.
17.09.2016 01:37 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Es katru dienu saņēmu sms ar tekstu- kā šodien darbā? Esi izgulējusies? :-D Mani šīs sms nereāli tracina. Un, ja nebūšu izgulējusies ko Tu darīsi? Atbrauksi manā vietā pastrādāt?! (e)
17.09.2016 08:58 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Nē, pagulēs Tavā vietā. :-D
17.09.2016 09:01 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Runājot par sms - man ir dienas, kad ar draugu sarakstamies visu dienu (ar intervāliem, protams), bet tas dažreiz notiek dabiski un mums vienkārši ir lietas, ko apspriežam. Ja man katru dienu rakstītu - čau, kā iet, ko dari, arī mani nokaitinātu vistuvākais cilvēks, jo, manuprāt, no šādām zinām laužas ārā kaut kāds stulbums un nespēja uzturēt sarunu. Pajautā, kā cilvēks jūtas, nav nekas slikts, īpaši, ja ir kaut kāds melnais posms dzīve, bet katru dienu, viens un tas pats. Vēl arī fakts, ka pirms stundas tas cilvēks bija blakus un tu redzēji, kā iet. :D
17.09.2016 09:38 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
1. Par sms no sērijas, kā iet, ko dari - arī neatbildētu, Jo darbā ir jāstrādā.Īpaši,ja no rīta un vakarā tiekaties un dzīvojiet kopā.
2. Ja Tevi,kas neapmierina runā ar savu otro pusïti. Vīriešiem vismaz vienai daļai,kas nav pedanti, laikam patīk atstāt krūzītes, šķīvīšus pie gultas ,uz galdiņiem utt. :D Nav jau arī grūti kaut ko novākt pēc otra, jo viņš varbūt citādi iegulda savu enerģiju tavai labsajūtai. Ja ir pilnīgs sliņķis tad savādāk.
Bet vislabāk lkm līdz uzslavēšana par katru sīkumu, kā ar bērniem.. No sākuma,iemācās izmazgāt krūzīti, tad šķīvīti, līdz divu gadu laikā jau spēj sagaidīt mājās un visu dzīvokli iztīrijis ir. :D
17.09.2016 09:51 |

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Mēs nejautājam KATRU dienu kā mums abiem gāja darbā. Dažkārt es pajautāju, kad manējais atnāk mājās vai vispār neko nejautājam. Ja jau cilvēks strādā katru dienu vienu un to pašu darbu un ja tas darbs ir diez gan vienveidīgs , tad es nedomāju, ka katru dienu ir jājautā "kā gāja" (pārsvarā atbildes ir: labi, biju noguris, normāli). Un es arī atbildu īsi uz šo jautājumu.
Tas, ka neatbalsta mājas uzkopšanā var būt nepatīkami. Manējais vienmēr saka, ka palīdzēs un arī palīdz...bet ir atšķirība, kāds cilvēks. Manējais ir ļoti pedantisks - nekur nekas nemētājas, pats noliek vietā utt. Pietam mēs darām tā ka 1x nedela es taisu galveno mājas tīrīšanu (ar lielo putekļu sūcēju utt.) un viņš ik pa laikam citās dienās tīra ar mazo putekļu sūcēju :D :D Mēs laikam abi šajā ziņā pārspīlējam, bet nu ja abi apmierināti tad ir ok.
17.09.2016 11:17 |

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Wow, nezināju, ka tik daudziem cilvēkiem sms ar "kā iet?" ir tik sāpīga tēma :-D Mēs ar vīru parasti sarakstamies katru dienu, kad esam darbā. Nezinu, varbūt tas atkarīgs no darba - mums parasti darbā notiek interesantas lietas, un arī brīvo brīžu ir daudz, kā arī strādājam vienā sfērā, tāpēc par darba lietām ir interesanti parunāt. Bet vispār izskatās, ka autores draugs ir vai nu tāds cilvēks, kuram labāk patīk komunicēt klātienē, vai arī tāds, kuram ir mazliet par daudz komunikācijas ar autori. Jebkurā gadījumā, uzbāzties nevajag un nav jēgas.
17.09.2016 12:00 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kādas jūs nervozas. Mēs, piemēram, nerakstām sms darba laikā, bet sazvanāmies pusdienlaikā. Pat, ja nav ko teikt (tā arī sakām viens otram - man nav ko teikt, es tik apsveicināties piezvanīju) - galvenais dzirdēt vienam otra balsi, citreiz arī uzzināt svarīgu informāciju. Bez sīrupainiem tekstiem, vienkārši tāpat, jo ir saikne. Tāpēc bieži gadās, ka vienlaicīgi sūtam sms vai zvanām viens otram - telepātija :D Un es katru reizi gaidu tās ziņas un priecājos, nevis besos. Interesanti.
17.09.2016 12:08 |

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
Mēs arī sazināmies, es pat nezinu, tas ir dabiski, nekādi obligātie teksti, tie mani kaitina, bet ar vinu ta nav - tas viss nāk dabiski.
Arī par otro nezinu ko ieteikt, jo darbojamies abi.
17.09.2016 12:11 |

10 gadi
Reitings 591
Par pirmo punktu diskusijas pieteikumā man viedoklis ir tāds, ka internetā ko skatīties darba laikā ir viens, bet čatot un pastāvīgi ņemt telefonu rokās, ir kas cits darba devēja acīs. Un mani nu tiešām nokaitinātu divas (!)
17.09.2016 12:40 |

10 gadi
Reitings 591
...UN ARĪ VIENA SMS katru dienu ar jautājumu, kā man iet. Kad esam darbā, mēs ar draugu nesazināmies vispār, jo koncentrējamies darbam. Ārkārtas gadījumos atsūtam kāds SMS vai zvanām. Ja kavējamies, tad arī informējam otru.
Otrs punkts ir audzināšanas un attieksmes jautājums. Ok, abi strādājat. kas maksā par ēdienu un dzīvokli un komunalajiem. Ja uz pusēm, tad arī uz pusēm jākopj. Tur ir vai nu jāatrod kompromiss, vai arī jāškiras..
17.09.2016 12:44 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
atklāti pasaki viņam ka Tev trūkst viņa uzmanības šajās attiecībās.
ja viņš ir normāls, tad viņam vajadzētu tevī ieklausīties, ja nav, tad viņš neklausīsies un nekas nemainīsies.
18.09.2016 12:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits