2 nepatīkamas lietas attiecībās

Reitings 437
Reģ: 17.02.2015
Var jau būt, ka cepos par niekiem, bet lai nu kādus komentārus es par sevi saņemtu, es saņēmos, lai padalītos ar jums šajās 2 problēmās, kas tiešām krīt uz nerviem. Gribas apzināt viedokļus, kāda būtu citu meiteņu attieksme.
Tātad problēmas ar draugu.
1. Lieta. Es pa dienu, vienu vai divas reizes apjautājos, kā iet darbā, vai kaut ko tml. Nu traka uzbāšanās būtu traka, bet vienreiz pajautāt kā iet taču ir okey, vaine? Labi, cilvēks strādā, tad neatbild. Par to es neapvainotos. Bet darbalaiks beidzas 17os. Un vienmēr ap 16iem klientu skaits jau sāk sarukt,dažreiz nav vispār, tad redzu ka ir bijis gan iekš facebook, gan draugiem, nu, kā saka, apzinājis kas kur jauns. Uz manām sms atbildēm nav bijis. Kā iet man nav prasījis. Kad atnāk mājās dažreiz uzprasu kāpēc man neatbildēja. Nebija laika. Kā pabeidza darbu tā devās mājup. Nu kāpēc jāmelo? Pusstundu soctīklus čekoji. (t)(t)(t)
2. Lieta. Kā jau meitene māju kārtoju es. Bet viņš to nenovērtē. Labi, man nevajag pateicību, bet vismaz elementāri aizvākt savu krūzi tu vari, spilvenus neizmētāt, atvilktnes aiz sevis aizvērt, trauku nomazgāt, gultu saklāt, tukšo riekstu paciņu nelikt zemē, bet ielikt miskastē (e) Es jūtos kā kalpone! Un tā jau neko nesaku, bet dažreiz iet pāri malām un tā arī pajautāju, tu nevari pats aiz sevis savākt, kāpēc man visu laiku jākārto? Un atbilde ir, ka kas tev jākārto, te viss ir kārtīgs, vispār nekas nav mainījies ne pirms ne pēc kārtošanas. Ak ja? Tiešām? Vienmēr saku - labi, nedēļu nekārtošu, ja jau tu nejauc, tad apskatīsimies kādos mēslos būsim pēc nedēļas(e) Bet vienmēr apžēlojos.
Cerams esmu gatava pat nievājošiem komentāriem, bet labāk rūgta patiesība. Ko jūs par to domājat?:-|:-/
16.09.2016 15:59 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
"kā jau meitene"... Nu neko, turpini "kā meitene" kārtot!
16.09.2016 17:36 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Par to rakstīšanu nemācēšu izteikties, jo tādas situācijas man nav. Ar mājas kārtošanu ir tā, ka neesmu perfekcioniste - manis pēc tā alus pudele var nostāvēt kaut nedēļu pie dīvāna. Ja izbesī, izmetu un apvācu to, kas krīt uz nerviem. Savus atriebes gājienus pietaupu tādām reizēm, kas viņam ir svarīgas - ja viņam plānā ir kāda pasēdēšana, es pirms tam māju nevācu un pēc tam traukus nemazgāju. Tad nu gan ļauju pašam izpausties. Par spīti tam, ka es no darba esmu ātrāk mājās.
16.09.2016 17:39 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Nervozās novākušās :-D
1. Mani vairāk kaitina, ja cilvēks melo un nevar godīgi pateikt ko darījis. Es par sēdēšanu soctīklos netaisos lekciju lasīt :-D vairāk liktu aizdomāties, kāpēc sms nav laika, bet soctīkliem ir (t) Vīriešcilveks atnākot mājās noteikti tāpat kādu laiku vakara daļas pavada tajos.
Es ar vīru sarakstos skypā n-tās reizes dienā un visbiežāk, pareizāk, katru dienu jautāju cikos būsi mājās... Jo man patīk pasniegt siltu ēdienu nevis otrreiz sildītu :-P
Tāpat ja cilvēks pārvietojas ar motociklu, man drošāka sirds, ja pasaka, ka tagad iziet no darba, aptuveni zinu cik ilgā laikā nokļūst mājās...ja kavējas protams mēdz uzsist nervi.
2. Es netīrītu un nenovāktu aiz vīrieša un tā arī pateiktu, neesi bez rokām un kājām, zini kur miskaste, veļas grozs utt. Ja nesaprastu, tad katru nākamo reizi ieminētos par invalīdu mājās.
16.09.2016 17:50 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Par pirmo punktu varu teikt to,ka tādos brīžos priecājos,ka neesmu nekādos sociālajos tīklos.:-D Bet vispār tā sociālo tīklu ēra ir pat tālu jau aizgājusi , cilvēkam nekāda privātā dzīve nav, ieej uz dažām min paskatīties vai nav kas jauns,tā nedod dievs neatbild uz kadu vēstuli,jo redz tu tak 16:00 biji iegājis facebook:-D
Mazāk čekosi,vieglāk būs, cilvēkam tak var būt visādu iemeslu kādēļ nevarēja atbildēt.
Runājot par otro lietu, tā aiz sevis nenovākšana mani ari brīžiem krīt uz nerviem, bet cenšos saprast ,ka.vīrieši tādas.lietas neievēro.
Tomēr pasaku,ja varēji paņemt apēst to.riekstu paciņu,.tad varēsi arī izmest. Tieši tāpat ir ar traukiem, ja varēji izņemt no skapīša un tajā ko ieliekt,tad tik pat labi varēsi arī nomazgāt un nolikt vietá.
Mēdzu draugu paslavēt,ja.viņš aiz sevis novāc.
Pasaku malacis mīļais, kāds tu varonis.:-D
16.09.2016 18:01 |

Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Par 1. Es tiešām nesaprotu kā var besīt mīļotā cilvēka sms :-D un tad desmit komentāros ceptos par to:-D nu atsūta un nevari uzreiz atbildēt,ok,atbildēsi vēlāk,izslēdz skaņu un turpini strādāt. Es ar savējo sarakstos katru dienu un visu dienu,ja arī man uzprasa kaut ko,kad klāt ir klients tad tā arī izdaru,ka atbildu vēlāk,pat ja to izdaru trīs stundas vēlāk,nu zeme nav pārstājusi griezties :-D un autore,ja viņam nav vēlme čatot ar sms pa dienu tad nevajag par to besīties,ne visiem tas patīk un ne visi to grib darīt,mājās parunāsiet.
Par 2. Kas tas par ''Kā jau meitene māju kārtoju es'''? Ko? Tas,ka esi meitene nenozīmē,ka māja ir jākārto tikai Tev. Ja manējais tā darītu es to nekārtību viņam tā ierīvētu degunā,ka maz neliktos (e) Tiešām,saņemies un nekārto kādu brīdi,varbūt čalim atvērsies acis un sapratīs,ka lietām kājas nepieaug.
16.09.2016 18:19 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Autorei nav jānolaižas līdz viņa līmenim - viņš viņu sakaus ar pieredzi! :D :D
Ir jārunā un jāskaidro, ka ir lietas, kas viņai kategoriski nav pieņemamas. Vai nu viņš sevi maina un savāc miskasti aiz sevis, vai algo mājkalpotāju, kas to dara viņa vietā un uzreiz. Tā ir kopīga dzīves telpa, kurā abiem jājūtas komfortabli. Nu nevar viņš sagandēt to un neko nedarīt lietas labā. Nav jau 5-gadnieks...
16.09.2016 18:24 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
1. Nepatīk sms no sērijas "čau, kā iet, ko dari?" Lieki, nevajadzīgi un neprotu uz tām atbildēt. Labi/slikti ir tas pats, kas nerakstīt neko, stāstīt plašāk ar sms nav prāta darbs. Kāpēc, ja brīvs, nevar iet fb? Uzreiz jāraksta Tev?
2. Neesmu diez ko kārtīga, man liekas, ka man pietiek apgriezties kā jau apkārt bardaks. Pat nezinu kur tas rodas. Mēģinu likt uzreiz vietā, bet nesanāk. Vairs neiespringstu, kad laiks, sakārtoju. Pārāk nekaitina nomētātas lietas, kaut gan, protams, labāk, ja tās stāvētu tur kur tām jābūt. Bet kaitina cilvēki, kuriem kafijas krūze obligāti jāizmazgā 2 minūšu laikā pēc tās izdzeršanas.
16.09.2016 18:47 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
1)mani drausmigi tracina tuksie jautajumi. Visi radi /draugi zin, ka tikai pa nopietno drikst zvanit. Ja nu tiesam, kas svarigs.
Majas atnakot man ari pirmo pusstundu /stundu vajag mieru, lai ateju no darba.tikai tad esmu runajama. Pa dienu ya izrunajos, ka gribas mieru kadu bridi.virs respekte, vinam ir tapat.
2) veci ir pieradusi, ka aprupe. No sakuma mamma, oma, tad draudzene , sieva. Viss principa ir no audzinasanas atkarigs. Ka mamma ieaudzina, ta sievai jadzivo. Paraudzinat ir loti gruti.
Man ir paveicies ar viru, paldies viramatei. Bet ari vinam medz but ruksu periods.
16.09.2016 18:48 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
1. Es tiešām nesaprotu, kāpēc jāuzdod tik muļķīgs jautājums...kā iet? Nu, kā var iet, ja cilvēks ir darbā?! Strādā. No sērijas--Čau, kur esi? -Vannā. -Ā, ko dari? - Bļin, tomātus stādu!
Manā uztverē tas tiešām ir stulbi un viena, divas tādas SMS mani ātri vien izvestu no pacietības, vēl jo vairāk, ka vakarā taču tiksimies, dzīvojam kopā, ko tad tas otrs nomirs no ziņkārības, ka būs pāris stundas jāpagaida, lai uzzinātu šausmīgi interesanto informāciju, kā tad nu man pa dienu ir gājis-darbā!!!! Un, nē, nevajag arī visu pagriezt tā, ka tracina SMS no mīļotā cilvēka, man nav nekas pretī, ja uzraksta kaut ko, ko pats grib pateikt, padalīties, kaut ko interesantu, kādu joku, tad izlasu, dažreiz uzrakstu kaut ko pretī, citreiz nē, dažreiz arī pati vīram uzrakstu, ja kaut kas tāds, ko gribas uzreiz pateikt, bet ne jau nu tādus tizlus jautājumu-kā iet?
Un varbūt viņš darbā apskata sociālos tīklus, jo mājās nebūs laika, būs jāstāsta Tev, kā viņam darbā gājis.
2. Tu jau pati sevi tā nostādi, ka tu kā jau meitene visu vāc un kārto, tad tā arī kārtosi. Nesaprotu, kāpēc tas būtu jādara sievietei, ja dzīvo tur divi pieauguši cilvēki nevis viena pati sieviete? Vēl mani parasti par šo tēmu kaitina tas, ka sieviete saka, ka vīrietis viņai palīdz mājas darbos, ko nozīmē-palīdz? Palīdzēt viņš varētu tad, ja būtu tikai ieradies pie sievietes ciemos, bet, ja abi dzīvo kopā, tad ir tikai normāli, ka abi piedalās mājās darbos un tur neviens nevienam nepalīdz.
16.09.2016 19:06 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vienu reizi pēc tādas kārtējās īsziņas es viņam tiešām pazvanīju un uzbrēcu, ka es sēžu uz faking poda un visu dienu neesmu neko citu redzējusi kā debīlo klientu sejas, atļauj man ieiet sūda facebokā bez uzraudzības!
Tagad pat rakstot sapsihojos, jo tiešām, nevajag tā darīt

++++ :-D:-D:-D:-D
16.09.2016 19:14 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Varbuut padomā kā justos Tu,ja tev draugs sāktu kontrolēt kā Tu to.dari.;-)
16.09.2016 19:24 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Tāpēc jau minēju, ka sms ir viena vai divas, tik mazs skaits nevar tracināt...

un kā vēl var! Man darbs ir ļoti svarīgs un nopietns, un, ja man kāds prasa, kā man pa darbu 1-2 reizes dienā, tad tas kaitina. Esmu bijusi šādā situācijā. Ko tu gaidi šādā situācijā kā atbildi?
terorize ar zvaniem un izzinam wtf kapec neatbildi..kad saku nav laika tadam uzreiz apvainojas.

man tāds viens tikko bija. Pārvilku visam svītru, kamēr nav par vēlu, un visu laiku apvainojās!
Jūs dzīvojat kopā? Ja jā, tad nesaprotu to jēgu vēl pa dienu sarakstīties. Vakarā taču tiksieties un varēsiet par visu parunāt, izstāstīt dienas piedzīvojumus un to kā gāja darbā.

Šim piekrītu, savādāk pēc tam vakarā satiekas un bez maz vai klusē, jo viss pa dienu ir izrunāts.
Un nevis man viņš nepatika, bet nepārtraukta komunikācija vienkārši nogalina!

Parasta komunikācija vēl tā, bet šī jau ir uzspiesta pamatīgi. Ja neatbildēsi, tad būs brēka augšā!:D tas vairāk smacē nekā dod labumu!
16.09.2016 20:04 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
1. Mani tracinātu, ja man katru dienu vairākas reizes prasītu, kā man iet darbā. Un pēc tam vēl dusmotos, ka neatbildu. Vīrietis darbā pelna naudu un viņam ir jāvelta uzmanība tieši darba lietām, nevis random sarakstei. Ja tu rakstītu, ka tev mājās pārplīsusi ūdenstruba un dzīvoklī ūdens līdz potītei, tas būtu pietiekams iemesls, bet "Kā tev iet darbā" izskatās pēc dūdiņas, kurai ir pārāk daudz brīvā laika, kurai ir garlaicīgi un viņai vajag kādu, kas viņu izklaidē. Priecājies, ka draugs pelna mamutu, nevis čato. Ja darba devējam būs jāizvēlas starp diviem darbiniekiem - vienu, kurš darbā pilnvērtīgi pievēršas pienākumu pildīšanai, bet vienu, kurš atbild uz savas dūdiņas nesvarīgām sms, loģiski, ka viņš izvēlēsies pirmo. Un, ja tavu čali atlaidīs, tad tu atkal būsi dusmīga uz viņu. Ļauj savam vīrietim strādāt.
2. "Un tā jau neko nesaku" un "vienmēr apžēlojos" ir atbilde. A tu pamēģini pateikt un neapžēloties. Pat jaunajiem vecākiem māca, ka, ja bērnam ir pateikts "Nē, to nedrīkst darīt. Ja tu izdarīsi, tad saņemsi tādu un tādu sodu", tad šis solījums ir jāpilda, ja nē, bērns sāk rēķināties ar to, ka var darīt, ko grib un sods nesekos. Plus vēl iemācās neticēt solījumiem. Tāpat tu savu vīrieti radini pie pilnīgas visatļautības. Un no tā, atzīsimies, nav īsta labuma ne tev, ne viņam. Bet nevar noliegt, ka viņam ir krietni ērtāk. Šajā situācijā tev ir jāuzvelk konkrētas robežas un viņas jānotur. Ja tu uzvedies kā mīkstmiesis, kurš saka vienu, bet dara citu, viņam nav nekāda pamata pierauties un rēķināties.
16.09.2016 21:52 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kailsals uzvedināja uz domu:
Turpmāk SMS raksti nevis "kā iet?", bet gan "mīļais, neaizmirsti, ka šovakar jāsakārto māja!"
:-P
16.09.2016 21:56 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Prieksh kam darba laikà raxtīt cilvèkam? Nu netraucè vinjam stràdàt!
Nu prieksh kam katru dienu jautàt ko dari? Ko var darbà darīt? Stràdà! Kà iet? Normàli! Par visu var parunàt màjás!
Nu sakàrtot pèc sevis gan varètu
16.09.2016 22:01 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Es nezinu, man būtu grūti visu dienu bez komunikācijas. Mēs dienas laikā apmainamies ar jokiem, kkādiem mīlvārdiniem un bildēm. Nevienu netracina, Tas notiek dabiski. Tā nav uzraudzīšana, bet gan vienkārša vēlme dalīties emocijās Un interesantos notikumos ar mīloto. Savukārt, kad esmu ar kolēgiem izgājusi Un man raksta ik pēc 10 min, Tad gan sadusmo :-D bet Es vinu saprotu, jo arī esmu savā būtībā privātīpašnieciska.
16.09.2016 22:31 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Kad biju attiecībās, ikdienā saņēmu telefona zvanus un īsziņas ar jautājumu: "kā jūties?", un nē, mani tas nepavisam netracināja, jo jautājums netika uzdots bezpersoniski, bet gan ar patiesu interesi. Protams, ka katru dienu nesaņēmu īsziņu ar vienu un to pašu teikumu noteiktā laikā. Tas viss notika dabiski.

Nedomāju, ka ir pamats ieciklēties un pārmest autorei sms-teroru, jo šķiet, ka problēma slēpjas dziļāk par neatbildēšanu uz sms. Abas puses, acīmredzot, nesaprotas. Iespējams, šeit izveidojies pievilkšanas-atgrūšanas mehānisms, kurā autore jūtas nesaprasta un spiežas vīrietim klāt, bet vīrietis reaģē atgrūžot sievieti, un tas viss izveidojies kā apburtais loks. Protams, ka es pārspīlēju, bet ceru, ka domu sapratāt. Pie attiecībām ir vai nu ļoti jāstrādā vai jāiet katram savu ceļu. Viss atkarīgs no tā, cik ļoti gribat otru cilvēku savā dzīvē, un domāju, ka nekas nav neiespējams!
16.09.2016 22:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es pati bieži mēdzu darbā izlasīt FB ziņas un neatbildēt .. jo ziņas lasīšana nepatērē daudz laika.. toties piedomāt pie atbildes un rakstīt.. tas prasa enerģiju.. reizēm darba laikā enerģija jānovirza lietderīgāk :D
Bet man šķiet tomēr jocīgi, ka 2. pusīte vispār nereaģē un neatbild uz virtuālo - kā iet..
16.09.2016 23:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kaut gan man nešķiet īsti veselīgi, ja otrajai pusītei krīt uz nerviem, ka mīļotais cilvēks apjautājas un interesējas..
16.09.2016 23:05 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Reages un atbildes ar bucu pec 30 min vai stundas DZIVAJAA!:-D kas i nu...;-)
16.09.2016 23:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits