1. Es tiešām nesaprotu, kāpēc jāuzdod tik muļķīgs jautājums...kā iet? Nu, kā var iet, ja cilvēks ir darbā?! Strādā. No sērijas--Čau, kur esi? -Vannā. -Ā, ko dari? - Bļin, tomātus stādu!
Manā uztverē tas tiešām ir stulbi un viena, divas tādas SMS mani ātri vien izvestu no pacietības, vēl jo vairāk, ka vakarā taču tiksimies, dzīvojam kopā, ko tad tas otrs nomirs no ziņkārības, ka būs pāris stundas jāpagaida, lai uzzinātu šausmīgi interesanto informāciju, kā tad nu man pa dienu ir gājis-darbā!!!! Un, nē, nevajag arī visu pagriezt tā, ka tracina SMS no mīļotā cilvēka, man nav nekas pretī, ja uzraksta kaut ko, ko pats grib pateikt, padalīties, kaut ko interesantu, kādu joku, tad izlasu, dažreiz uzrakstu kaut ko pretī, citreiz nē, dažreiz arī pati vīram uzrakstu, ja kaut kas tāds, ko gribas uzreiz pateikt, bet ne jau nu tādus tizlus jautājumu-kā iet?
Un varbūt viņš darbā apskata sociālos tīklus, jo mājās nebūs laika, būs jāstāsta Tev, kā viņam darbā gājis.
2. Tu jau pati sevi tā nostādi, ka tu kā jau meitene visu vāc un kārto, tad tā arī kārtosi. Nesaprotu, kāpēc tas būtu jādara sievietei, ja dzīvo tur divi pieauguši cilvēki nevis viena pati sieviete? Vēl mani parasti par šo tēmu kaitina tas, ka sieviete saka, ka vīrietis viņai palīdz mājas darbos, ko nozīmē-palīdz? Palīdzēt viņš varētu tad, ja būtu tikai ieradies pie sievietes ciemos, bet, ja abi dzīvo kopā, tad ir tikai normāli, ka abi piedalās mājās darbos un tur neviens nevienam nepalīdz.