Man gan šķiet, ka ar ratiem staigāt augstpapēžu kurpēs ir vieglāk, jo ir, kur pieturēties. :-D
Pati krietnu laiku tās neesmu vilkusi un tam ir divi iemesli: 1. šobrīd man ir nekādas augstpapēžu kurpes periods. 2. visas kurpes man kļuvušas par mazu.
Ejot ārā no mājām, vienmēr krāsojos, sakārtoju matus un skaisti apģērbos, jo nekad nezinu, ko šajā mazajā pilsētiņā varu satikt, un man pašai patīk izskatīties labi. Bikses gan velku retāk, ja vien tās nav boyfriend tipa plēstās džinsa bikses, tumši zaļas (auduma nosaukums izgājis no prāta) bikses ar augsto vidukli vai velveta legingi. Pārsvarā patīk nēsāt svārkus, kleitas, kimono, platmales.
Protams, ka ir arī sliktās dienas, kad nav citas izvēles kā uzvilkt džinsas, svīteri un doties savās gaitās.
Vēlos piebilst, ka agrākās 1-1,5h vietā nepieciešamas 2 un vairāk stundas, lai pienācīgi apģērbtu sevi un meitu.
Matus parasti sakārtoju half-updo, bet mēdzu taisīt arī copi vai asti. Ar izlaistiem matiem eju, ja nav jānēsā bērniņš rokām pretējā gadījumā būs daudz izrautu matu.