Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā mainīt attieksmi pret attiecībām?

Reitings 35
Reģ: 15.09.2016
Sapratu,ka savos 20 gados baidos no attiecībām ar vīriešiem...Draudzenēm jau sen ir puiši,kādai jau ir bērns...Bet man nebija neviena puiša,pat neesmu skūpstījusies..Vairāki puiši mēģināja uzsākt ar mani attiecības,bet es baidos..Tad es saku analizēt un sapratu,ka bailes nāk no bērnības..Tēvs izšķīrās ar māti,kad man bija 4 gadi..Pazuda uz ilgu laiku,bet pēc tam atkal parādījās.Ar mammu dzīvot ir grūti.Viņa vienmēr vainoja mani,ka viņai nav izdevusies dzīve.Es nekad neesmu dzirdējusi nevienu mīļu vārdu no vecāku puses,tikai kaut kādus pārmetumus par visu: no mammas-kādam vīrietim tu būsi vajadzīga,ja pat tavs tēvs tevi pameta, esi šķirne,tāds pats auns kā tēvs..No tēva puses saņēmu "komplimentus"par savu izskatu-paskaties uz savu frizūru,vot kurš zēns gribēs satikties ar tādu slotu utt.:'-(Rezultātā-es baidos sev pielaist klāt vīriešus,jo apzinos,ka viss,ko pateica vecāki var kļūt pat patiesību...Arī baidos,ka puisis pametīs mani tāpat kā tēvs,kura man ļoti pietrūka pusaudžu gados:'-(Kā mainīt attieksmi pret attiecībām?
15.09.2016 21:43 |

10 gadi
Reitings 2911
Reģ: 27.08.2009
Tev nevajag mainīt attieksmi pret attiecībām, bet pret sevi. Tev, manuprāt, nebūtu pat veselīgi šobrīd būt attiecībās. Ārstē pašapziņu - ja ļoti cenšas, to var izdarīt, lai kādas bērnības traumas būtu bijušas. Un pārtrauc kontaktēties ar vecākiem, kamēr to dari.
15.09.2016 21:46 |

Reitings 340
Reģ: 08.03.2015
Vanessa19Es tev privāti vēstulīti uzrakstīšu, ja neiebilsti:-)
15.09.2016 22:30 |

Reitings 35
Reģ: 15.09.2016
udenskritums,protams(l):-)
15.09.2016 22:34 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Šobrīd par attiecībām nedomā, labāk strādā pie tā, lai iepatiktos pati sevi un saprastu, ka esi skaista un cita cilvēka uzmanības un mīlestības cienīga. Tad kad būsi uzlabojusi savu pašapziņu, domu par attiecībām ar kādu, visticamāk, uztversi citādāk.
15.09.2016 22:41 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man šāda attieksme no vecāku puses būtu stimuls parādīt, ka viņiem nav taisnība un attiecības var būt veiksmīgas. Tas, ka viņiem neizdevās nebūt nenozīmē, ka tev arī neizdosies. Tu vienkārši redzi kā tu negribētu un vari veidot pa savam.
Nebaidies uzdrošināties veidot attiecības, jo tās katram veidojas savādāk. Tā var arī visu mūžu baidīties.
Parādi viņiem, ka tev viss ir un būs labi, ka viņiem tomēr nav taisnība. Par izskatu grūti spriest, taču, ja jau puiši ir piedāvājuši veidot attiecības, tātad nav tā kā saka tēvs.
16.09.2016 08:22 |

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
Man ir gandrīz identiska situācija, pat nezinu, palīdz laiks un strādāšana ar savām domām - un viss iet uz labo pusi, cenšos to uztvert tā (un arī cilvēki to man ir teikuši) - ka pateicoties tam, esmu kļuvusi maigāka, jaukāka, sievišķīgāka. Nekad jau nevar zināt, kā būtu bijis - sliktāk vai labāk. Turies un - lai izdodas! :)
17.09.2016 11:21 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Kā mainīt attieksmi pret attiecībām?

Pareizais jautājums ir, kā mainīt attieksmi pret sevi. Tev ir jātiek galā ar to, kas ir noticis pagātnē, lai varētu dzīvot uz priekšu. Kamēr tevi tas mocīs, joprojām ietekmēs pat tad, ja dabūtu puisi, nekas labs tur nesanāks. Ja pati netiec galā ar sevi, meklē kāda palīdzību. Un tad pamazām jau tiksi uz pareizā ceļa un domām par visu. :-)
17.09.2016 18:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits