Bērnu bildes internetā

Reitings 187
Reģ: 14.09.2015
Es neesmu no tām, kas slēps savu mazo no visu acīm, bet nelieku arī 101 bildi ar savu mazuli, pa pusgadu ir laikam kādas 2 tikušas Facebook, kā arī man ir privāts profils, bildes redz tikai patiešām tuvi cilvēki. Neliedzu arī radiem šo to ielikt, bet vīra māte liek katru reizi kā satiek, plus pēdējās 3 profila bildes ir mans dēls (nevis viņa un mazdēls, bet tikai viņš) un vēl tā aizmugurējā bilde FB ir mans dēls. Labi, draugu lokā lai viņa rāda mazo, bet liekas nedaudz par daudz likt par savu profila bildi un aizmugurējo tapeti Facebook. Vai es šauju pār strīpu, ja viņai aizrādu, ka profila bilde tomēr ir publiska pasaulei?
14.09.2016 18:57 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Oi, nevajag dramatizēt, drama queens! Kaut kā neredzēju, ka jūs komentējāt līdzīgus garadarbus diskusijā par zilo skropstu tušu, kur 9 no 10 komentāriem bija, ka nepatīk, cik briesmīgi izskatās :-D Zini kā saka.. nevajag meklēt filozofiju tur, kur tās nav. Un nevajag vispārināt - es pateicu 2 (!!!!!!!!!!) lietas, kas man liekas smieklīgas vai tizlas, ko cilvēki dara internetā. Un tas nebūt mani nepadara par ar dzīvi neapmierinātu, čīkstošu cilvēku :-D
Unnnn...nezinu gan, kurš no mums ir tups, jo es jau iepriekš rakstīju, ka esmu atsekojusies no visiem, kas nemitīgi kaut ko tizlu posto FB, bet tas nemaina faktu, ka man par to ir viedoklis, ko citi dara vai nedara :-D
15.09.2016 17:08 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
tas nebija par tevi, iepriekš rakstīja viena,ka viņai ir pretigi skatīties uz zīdaiņu bildēm kā tādām un ,ka nekad to nevienam to nenodarītu
15.09.2016 17:19 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Ganjau, ka tas arī bija teikts ar pārspīlējumu, nepārdomājot :-) Nedomāju, ka pasaulē ir kaut viens cilvēks, kam bēbju bildes liktos pretīgas, nu tā, ka patiešām pretīgas :-)
15.09.2016 17:25 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Nē, nav normāli. Vnk pasaki viņai to. Ko tur cepties.
Es pati nelieku bildes ar savu bērnu vispār nekur netā. Man nepatīk.
15.09.2016 23:08 |

10 gadi
Reitings 349
Reģ: 04.10.2015
Man ļoti negribējās likt bildes,kamer bija pavisam mazs vel,kad kāds gribēja nofotografēt,tad tā arī teicu,ka negribu,lai publicē,respektēja mani.Tagad ir jau lielāks bērniņš,tad pati dažreiz ielieku,un neļaunotos uz citiem,ja publicētu bildi,ja vien tas nebūti tik pārspīlēti kā autores gadījumā.
16.09.2016 15:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits