Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Cik daudz deleģējat citiem?

Reitings 344
Reģ: 29.01.2009
Vai esat no tiem, kas visu dara pašas? Vai arī maksimāli atrodas kādu, kas darbu izdarīs jūsu vietā? Un labāk par to samaksājat kādam un pašas tikmēr darāt to, kas jūs iepriecina.
Piemēram, ja darbā jāuzraksta kaut kāds raksts, vai mocīsieties pati vai labāk samaksāsiet kādam freelancerim, lai izdara to jūsu vietā. Protams, ja viņa darba laiks būs lētāks nekā jūsu darba laiks.
Vai arī - tērēsiet savu darba laiku, lai meklētu kādu info, apzvanītu, noskaidrotu vai labāk paņemsiet kādu asistentu, kas par le'tāku naudu to izdarīs.
14.09.2016 15:58 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
To, ko esmu spējīga darīt pati, to daru pati. Ja kāds to lietu māk labāk un ātrāk par mani, tad labāk lai dara viņš. Visur jābūt balansam, nevar visu nogrūst citiem, bet nevar arī būt visuvarošam supercilvēkam.
14.09.2016 16:03 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Man laikam ir pretējs princips :) Pirms kaut ko daru, es vienmēr sev pavaicāju, vai tiešām neviens cits to nevar izdarīt? Un tikai tad, ja nu nekādi cita nav, kam to nodot, tad daru pati. Citādi maksimāli cenšos atbrīvot savu laiku un prātu. Piekrītu, ka dzīvē ir daudz aizraujošāku lietu par darba lietām
14.09.2016 16:07 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Atkarīgs no tā, cik kompetenta esmu konkrētajā lietā. Ja zinu, ka cits to izdarīs kvalitatīvāk par mani, uzticēšu viņam. Man svarīgāks ir darba iznākums, nevis ambīcijas.
14.09.2016 16:07 |

Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Es esmu vadītāja un pati daru tikai to, ko zinu, ka padotie nevarēs pietiekami kvalitatīvi izdarīt. Tiesa gan, izdarīto vienmēr pārskatu un izpildi nokontrolēju.
14.09.2016 16:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits